Bekercompetitie ten einde voor DVC 6

RKDVC 6
SC Elshout 2
29-03-2018
0 - 2

Scheidsrechter:   L (Luc) Vermeegen
DRUNEN – Op donderdag 29 maart werkten RKDVC en SC Elshout de kwartfinale (?) van het bekertoernooi af in Drunen. Beide teams kennen elkaar zeer goed. Een maand eerder werd er voor de competitie nog op hetzelfde veld tegen elkaar gespeeld. Bij Elshout had men destijds goede aantekeningen gemaakt. DVC kwam vandaag niet goed in haar spel en kreeg uiteindelijk de deksel op de neus: 0-2.
Daar waar Elshout zich vorige maand uit de tent liet lokken, hield het deze keer de linies kort bij elkaar en werd er doortastend doorgestapt op het moment dat er een bal diep werd gespeeld. Dit spelbeeld resulteerde in veel balbezit voor Drunen, maar dan met name achterin. Het was zoeken en af en toe werd er wel wat gevonden. Zo was Rik Blokland in de beginfase van het duel erg dichtbij de openingstreffer. Zijn inzet ging helaas naast. Beide ploegen hielden elkaar lang in evenwicht. Uiteindelijk viel de 0-1 rond de 65e minuut. Bij de 1e paal werd de bal achter doelman Mitchel gewerkt. Hierdoor moest RKDVC nog meer de aanval zoeken om de gelijkmaker te forceren. De grootste mogelijkheid op deze gelijkmaker was voor Mark van Engeland, maar de Elshout goalie was erg goed (vandaag?). Uit een tegenstoot scoorde Elshout in minuut 85 op fraaie wijze de beslissende goal. Door deze nederlaag zit het bekertoernooi er voor RKDVC op. Wij wensen Elshout alle succes op weg richting de finale.
Bij DVC kunnen alle ogen nu gericht worden op de competitie. De naaste belager momenteel is, jawel, SC Elshout. DVC had gelukkig 3 dagen na deze bekernederlaag direct de kans op weer in de winning mood te komen. Op zondag kwam WSC namelijk naar Drunen voor een inhaalpot.
 

Verslagen

Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven