RKDVC VR1
03-04-2018
0 - 5

Scheidsrechter:   R.J.W. (Rene) Kuijsten
Sportpark Den Donk, aan de Norbertijnerstraat was het decor voor een doordeweekse inhaalwedstrijd tegen SC Elshout. Met het paasfestijn nog in de benen leek dit een niet al te moeilijke horde. De vele meegereisde supporters zagen dat RKDVC al vrij snel het initiatief nam en kansen probeerde te creëren. Dit werd vaak onderbroken, niet alleen door de tegenstander maar ook doordat de bal 628 keer in de sloot kwam... Toen de bal wél in het veld was, besloot Marja van een afstand te schieten. Met een hoge bal versloeg zij de reserve-keepster van Elshout, 0-1. Niet heel veel later nam Marja een vrije trap van vergelijkbare afstand. De keepster kon de bal niet vangen. Isa was er, als een echte spits, als de kippen bij en verdubbelde de score: 0-2 Elshout had weinig in te brengen en kwam na deze goal pas voor het eerst op de helft van de tegenstander. Het niveauverschil was duidelijk aanwezig. De 0-3 werd gemaakt door Angela, die na een half afgeslagen schot als een blauwe sloopkogel door de verdediging van Elshout denderde en de bal tegen de touwen werkte. Hier en daar werden er wat mogelijkheden gemist op de 0-4. Ditmaal was het Isa die met een knappe actie de verdediging het bos in stuurde maar uiteindelijk naast schoot. Na een ietwat ongelukkige spelhervatting van de keepster kon Isa alsnog scoren: 0-4. Na de rust was het wederom veel eenrichtingsverkeer. Els scoorde de 0-5 en zette daarmee de einduitslag op het spreekwoordelijke scorebord. Elshout deed nog een poging om iets terug te doen maar tevergeefs. Toen het wat harder begon te regenen, vond de scheidsrechter het wel welletjes en floot voor het eindsignaal. Niemand zal hem dit kwalijk nemen, er zullen vanavond immers geen kijkcijferrecords zijn gebroken. Aanstaande donderdag mag VR2 het opnemen tegen VR2 van ditzelfde Elshout, ditmaal in Drunen. Komende zondag speelt VR1 de uitwedstrijd tegen FC Tilburg VR2.

Fabienne niet veel te doen had maar wat ze deed, deed ze goed?
Marja de rust zelve is op het veld?
Eline last had van Siberische kou?
Demi warmlopen in de rust onnuttig vind?
Ayse de wedstrijd rustig vanuit een hoekje bekeek?
Angela niet weet of ze goed kan koken?
Lisa schijnbaar op haar taalgebruik moest letten?
Mieke zich kan dubbelvouwen?
Iris veel aan regelen is voor het feest komende vrijdag?
Mandy op doel schoot in de 1e helft maar deze poging plots een goede pass bleek?
Nicole er bijna met de rolstoel van Rowan vandoor ging?
Isa ook achterin prima uit de voeten kan?