RKDVC 2
08-04-2018
1 - 7

Scheidsrechter:   Afgeschermd
Een heerlijk zonnig weekend en een hele vroege uitwedstrijd, dat was de planning voor de heren 2. Na een warming up waar goed aan de temperatuur gewend kon worden, werd er vandaag afgetrapt. Ondanks de matige grasmat combineerden t Twidde er lustig op los. 0-4 was de stand aan 25 minuten. Goede aanvallen via de flanken werden onberispelijk afgemaakt door RvW 2x, SH en MP. Helaas boorden we een meter door de neus door een slappe fase voor de rust. 1-4. Na rust kabbelden de wedstrijd rustig voort en bleef RKDVC simpel overeind. Via RvH, MS en SH liep de ploeg nog uit naar 1-7. Vandaag een simpele overwinning van een hecht collectief. De komende weken staan er hele belangrijke wedstrijden op het programma, hopelijk laten we zien dat er in juni nog iets moois te wachten staat!