RKDVC 8
08-04-2018
3 - 1

Scheidsrechter:   Afgeschermd
Op een vrij vroege zondagmorgen in mei, waarin een jas of jack geen overbodige luxe was, mochten de mannen van RKDVC 8 vertrekken naar BMC in Berlicum. Een goed begin is het halve werk word weleens gezegd. Hier hadden we echter geen boodschap aan en stonden na 5 minuten 'gewoon' met 1-0 achter, nadat Rick op de eerste inzet nog redding kon brengen maar in 2e instantie niet. Toen was er een lange tijd waarin weinig interessants gebeurde... Het duurde even maar na 20 minuten creƫerden we de eerste kans. Het spel was bij vlagen redelijk maar vrij regelmatig leek het nergens op. De organisatie was totaal weg. In de 35ste minuut werd het dan ook 2-0 na een aanval over rechts. 2 minuten later gaf Wouter de beste voorzet uit de eerste helft maar Blok wist het net niet te vinden. Ook werd voor rust nog de 3-0 gemaakt. Intussen brak het zonnetje door en gingen de eerste jassen en truien uit, was er toch nog iets positiefs. Na de rust probeerden we de 3-1 te forceren maar tot kansen kwamen we niet. De eerste kans van de 2e helft ging er in, dit was echter wel na 25 minuten... Michael schoot knap binnen via de binnenkant van de paal. 3-1. Een soort van slotoffensief leek begonnen. We zette meer druk naar voren en waren dreigend. Michael probeerde bij een voorzet waar hij niet goed bij kon maar een 'Ronaldotje', maar het mislukte natuurlijk finaal. Het Drunense windvlaagje ging weer vrij snel liggen en keerde zonder punten maar met een inmiddels stralende zon naar Drunen.

Supporter van de week: Elaine

Wist u dat?

Nick van den Brand trots was op zijn sliding?
Roel als een geblesseerde pup op de bank zat?
Rob laatste man stond maar nummer 9 aan had?
Wouter een discussie had met de tegenstander over wel of geen hands?
Nicky blij was dat RKDVC de 2e helft in ieder geval gewonnen heeft?
Rick de handschoenen van Patrick heeft vernield?
Luuk graag mee wou doen maar na 20 minuten toch maar weer op de bank ging zitten?
Joost zijn telefoon bij Elaine liet voor het geval dat?