RKDVC 2
15-04-2018
1 - 0

Scheidsrechter:   A.J. (Jos) deRuijter
Vandaag stond een traditioneel moeilijke uitwedstrijd op het programma voor RKDVC, we speelden namelijk tegen DESK. Door wat personele problemen vonden er een aantal verschuivingen plaats in het basiselftal, maar de trainer kwam er ook ditmaal weer uit. De wedstrijd vandaag kenmerkten zich 90 minuten lang door strijd op het middenveld en weinig echt goed uitgespeelde aanvallen. De kansenverhouding bij rust was 3-3 en hiermee gingen bij ploegen naar de thee. De thee had aan DESK kant beter gesmaakt dan aan Drunense zijde, want DESK opereerde een stuk scherper in het eerste kwartier van de tweede helft. Dit leverden een terechte 1-0 op. Hierna volgende tot de 80e minuut een wapenstilstand, maar deze werd bruut doorbroken door een losgeslagen grensrechter aan DESK zijde. Gelukkig suste de scheidsrechter alles snel en ging DVC op zoek naar de gelijkmaker. Helaas kwam deze er niet meer en zo werd er vorige week erg goed zaken gedaan en deden we vandaag erg slechte zaken. Absoluut een wedstrijd waar meer had ingezeten, maar hopelijk worden we hier nog wat volwassener in. We blijven strijden om plek 2 en nacompetitie, maar daar zal zondag een grote stap in moeten worden gezet.