JO13-2 verliest van hekkensluiter

RKDVC JO13-2
SSC'55 JO13-1
18-04-2018
1 - 3

Scheidsrechter:   T.P.A. (Thijs) van deWiel… (+1)
Op een fraaie lente avond mocht de JO13-2 op het evenzo fraaie hoofdveld aantreden voor een inhaalwedstrijd tegen de hekkensluiter uit Sprang-Capelle, de JO13-1 van SSC.
Gelet op de gebrekkige inzet tijdens de afgelopen wedstrijden werden posities zo her en der anders ingevuld in de hoop en verwachting dat er in ieder geval strijd zou worden geleverd door de DVC-ers.
Met de 1-0 door een fraaie vrije trap van Nick bleef deze hoop levend. Een aantal spelers had zich de kritiek aangetrokken en voetbalden ''met het mes tussen de tanden''. Aan een aantal anderen was dit echter niet besteed. Het spel van DVC werd daardoor minder en minder en een dankbaar SSC pakte dit cadeautje ter waarde van drie punten met zichtbaar genoegen uit. De achterstand werd uiteindelijk omgebogen in een 1-3 overwinning en de laatste plaats in de competitie wordt nu bezet door de JO13-2.
Een ijzeren wet in de voetballerij leert dat op dat moment de positie van de technische staf ter discussie komt te staan. Zeker als de achterban zich ook begint te roeren, lijkt een wisseling van de wacht aanstaande. De hersteltrainer die nu nog in ruste is, schijnt al aan de warming-up te zijn begonnen.
Misschien dat de derby tegen Haarsteeg a.s. zaterdag voor een ommekeer kan zorgen.
De T.S.

 

Verslagen

Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven