RKDVC JO19-1
21-04-2018
1 - 3

Scheidsrechter:   Afgeschermd
De dag nadat Zweeds dj AVICII overleed moesten de mannen het op sportpark De Biezen opnemen tegen Dongen JO19-1. Zij verloren vorige week met 15-1 van Barendrecht, dus zij wilden waarschijnlijk iets recht zetten. De wedstrijd begon best prima voor ons, ondanks een mindere voorbereiding. In de 2e minuut raakte Sam de netten van het vijandelijke doel uit een vrije trap, helaas niet de goede kant van het net. In de 12de minuut werd het dan wel 0-1 nadat de keeper van Dongen er niet helemaal lekker uitzag bij een lange pass van Bas K en daardoor kon Bodie profiteren. Ons spel zwakte wat af. Dongen was ook toen niet bij machten een kans te creëren. Een gevaarlijk moment van ons was een goed genomen corner die door iedereen gemist werd. Na een half uur werd een drinkpauze ingelast. Na deze mini-rust creëerde Dongen hun eerste mogelijkheid. Een speler van hun speelde een aantal verdedigers uit en scoorde de 1-1. Niet goed verdedigd, goed afgemaakt. Erg lang konden ze niet op gelijke hoogte blijven omdat Tugsad diep werd weggestuurd en ten val werd gebracht. Rood en penalty, dachten we. Het bleef bij geel maar die penalty kwam wel. Sam ging achter de bal staan en mikte de bal tussen de palen en zorgde ervoor dat we met 1-2 de rust in gingen. De rust leek het team van RKDVC geen goed gedaan te hebben. In de 56ste minuut hield Tim knap de 2-2 uit het doel. Bij vlagen was er prima spel maar te vaak was er geen overleg en werd alles te haastig en onrustig gedaan. In de 70ste minuut was er wederom een drinkpauze. Iedereen leek op, en het eindsignaal leek als geroepen te komen. Ondanks dat Dongen toch ook maar weinig aandrong om te scoren. Voordat de goed leidende scheidsrechter affloot scoorde Tugsad nog de 1-3 door de bal knap binnen te schieten, na een assist van Sam. Alle overige uitslagen waren gunstig voor ons en wij speelden ons mede daarom veilig. Volgende week staat ons een zware wedstrijd te wachten, tegen Barendrecht, die in de afgelopen 2 weken al 26 goals maakten. Succes!

Opstelling:
Tim, Bauke, Ralph, Deniz, Bas K, Sam, Sander (Thomas/45), Yuri, Tugsad, Jelle (Pim/68), Bodie

Wist u dat?

Jordy, Bas V en Ruud hun kunsten in de A2 mochten vertonen?
Tim en Ralph opvallend rustig was vandaag?
Deniz erg benieuwd was naar de uitslag van Kozakken Boys?
Rik iets te diep in het glaasje had gekeken gisterenavond?
Sander zijn fiets nog in Elshout staat?
Bas K denkt dat het het morgen Champions League finale is?
Bauke om 5 voor half 3 hoorde dat hij in de basis begon?
Sam af en toe niet alleen bezig leek met voetbal?
Bodie verbaast was over zijn gele kaart?
Jelle in de 1e helft probeerde mee te verdedigen maar hij een vrije trap tegen kreeg?