RKDVC JO13-2
12-05-2018
2 - 2

Scheidsrechter:   Afgeschermd
De boys van de JO13-2 mochten aantreden op het sprookjesachtige hoofdveld van Door Eendracht Sterk Kaatsheuvel. Tegenstander was de plaatselijke JO13-2. Na twee overwinningen op rij was het de bedoeling om ook DESK aan de zegekar te binden.
Dat liep even anders. De eerste helft was DVC alleen bezig om zo hoog mogelijk te eindigen tijdens het WK bal zo snel en hard mogelijk wegschieten. De voorsprong voor DESK tijdens de rust was dan ook niet meer dan logisch.
Nadat we tijdens de rust hadden afgesproken om de tweede helft te gaan voetballen, ontspon zich een leuk vervolg van de wedstrijd met kansen aan beide zijden. De verdiende gelijkmaker kwam op naam van Joris. Van buiten de 16 legde hij aan en met een perfecte schuiver liet hij de keeper van DESK kansloos. Een moment van onoplettendheid zorgde er helaas vrijwel meteen voor dat DESK weer op voorsprong kwam. DVC stroopte de mouwen nog eens op en zette DESK onder druk. Dat leverde achterin wel wat hachelijke momenten op, maar keeper Jari verrichte een paar schitterende reddingen waardoor DVC in de race bleef. De verdiende gelijkmaker kwam vlak voor tijd op naam van Mauro. Met zijn razendsnel door moeders gehaalde kousen snelde Bjorn langs zijn tegenstander en zorgde hij ervoor dat de assist op zijn naam kwam.
Na drie ongeslagen wedstrijden op rij zit de technische staf weer wat steviger in het zadel. Een prettige bijkomstigheid gelet op de lopende contractbesprekingen voor het volgend seizoen.