RKDVC VR2
13-05-2018
2 - 2

Scheidsrechter:   B (Bert) Fitters
Het was weer zondag ochtend en dames 2 moest alweer vroeg bij DVC verzamelen. Na dat de koffie warm was konden we vertrekken richting Nemelaer. De aftrap werd genomen door Nemelaer en al snel was de eerste aanval van Nemelaer een feit. Door een vrije trap kwam Nemelaer in de 6e minuut weer dicht bij de goal maar Demi kon deze weg werken. Vervolgens kwam de bal bij Sanne die met een goede actie de bal voor kon geven op Lisa die de bal op goal schoot. Deze bal belande helaas op de lat. De dames van DVC hadden het zwaar maar gaven niet op en bleven vechten. In de 13e minuut kreeg Sanne een kans om de bal op goal te schieten. De keeper had in eerste instantie de bal maar laat hem los en rolt onder haar benen door. Helaas wist ze hem net voor de doel lijn nog te pakken. Na 15 minuten te hebben gespeeld kwamen we wel tot de conclusie dat de sfeer binnen het team van Nemelaer niet ideaal was. Bij de dames van DVC was de sfeer wel goed, want we bleven elkaar hoe dan ook positief coachen en motiveren. In de 35 minuut komt Nemelaer weer met een schot op goal, maar Fabienne weet deze te vangen. Vervolgens schiet Nemelaer in de 39 minuut ook op goal en deze beland helaas in de kruising, 1-0. De tweede helft begon waarin we nog meer voor elkaar moesten gaan strijden en dat deden we ook. In de 53 minuut kwam de bal bij Sanne en die wist hem in de goal te schieten, 1-1. Een paar minuten later kwam de bal weer naar voren en kwam Sanne één op één met de keeper te staan. Dit is niet altijd een garantie op een doelpunt maar door de regen wist Sanne haar hoofd koel te houden en scoorde ze de 1-2. Vervolgens kwam de voorstopper van Nemelaer weer naar voren en die schoot de bal ongeveer vanaf de middellijn in het goal, 2-2. Het spel ging op en neer en was heel erg spannend om te kijken. Vervolgens kregen we nog een corner die er helaas net niet in ging via de tegenstander. Nienke kreeg ook nog een kans uit een corner maar die belande helaas op de paal. Tegen het einde van de wedstrijd kwam de bal nog een keer voor de goal van Nemelaer. Ayse weet haar voet ertegenaan te zetten maar kon er niet voldoende richting aan geven, waardoor de keeper de bal kon tegen houden. De scheidsrechter floot af, einde wedstrijd. Het is een 2-2 die we met zijn alle behaald hebben.
De coach is trots op het team. We hebben het met zijn alle gedaan, we werkte voor elkaar en streden voor elkaar. Al met al een wedstrijd waar een team stond.