Record tijd “kort voetballen” voor de perdjûhs!

RKDVC VR1
TSVV Merlijn VR2
13-05-2018
1 - 0

Scheidsrechter:   R.J.W. (Rene) Kuijsten


Zondag 13 mei was het zo ver, een belangrijke wedstrijd tegen concurrent TSVV MERLIJN stond op het programma! De nodige kriebels en spanningen waren aanwezig en voor nog een kleine boost werd het welbekende nummer: Eye of the tiger luid afgespeeld in de kleedkamer.
Echter, kwamen er maar 7 zwart/witte studenten en 1 coach de kleedkamer van TSVV merlijn uitgelopen. Hier klopt iets niet, aangezien wij altijd 11 perdjûhs laten draven in de wei. Misschien dachten ze de koploper makkelijk aan te kunnen en verrasten de rest hen moedertje met een ontbijtje op bed?
Hier dachten de perdjûhs anders over, er werd warm gehobbeld, de hoefjes werden gestrikt en om 10.30 werd er afgetrapt. Er liepen nu natuurlijk wel veel perdjûhs vrij, waardoor de ruimte meteen werd benut en met enkele passes zonder enige tegenstand ging de bal van Annemiek, naar Kathy, naar Mandy, naar Angela en werd zo door Els de 1-0 gescoord. Lekker hoor!!
Helaas was dit dan ook meteen het einde van de 2 minuten durende wedstrijd.
De keepster valt door haar duik verkeerd op haar schouder, waardoor ze niet meer verder kan keepen + voetballen. 6 studenten tegen 11 perdjûhs is natuurlijk wel erg mooi bekeken, waardoor de wedstrijd wordt gestaakt. Het begint te druppelen, er wordt gebaald en de ochtend eindigt somber. Perdjûhs en staf staan nu rustig op stal in afwachting op het besluit van de KNVB. Wordt de wedstrijd herpakt of niet? Het blijven spannende kampioensweken....

Perdjûh 3
 

Verslagen

Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven