RKDVC JO11-3
19-05-2018
3 - 1

Scheidsrechter:   Afgeschermd
Dominique en Sander waren vandaag afwezig daarvoor in de plaats kwam Cas uit de F1 in de plaats. De begin opstelling was Kyano in het goal Rhivano en Yoran in de verdediging. Cas van der Veeken Noël en Wessel op het middenveld. En Cas Verhoeven in de spits. En Fabian en Tobias op de bank. We namen snel uit waardoor we meteen twee corners hadden die door Cas van der Veeken en Wessel werd genomen. Maar helaas waren ze mis. Het eerste gedeelte waren we alleen op hun helft. Naar een tijdje schoot Elshout op goal en ging via de lat over. Cas steekt het veld over komt heel ver maar werd tegen gehouden. Een Elshout speler sprintte Yoran en Rhivano er uit 1-0.
Er was een mooie actie tussen Cas en Cas en Noël bijna goal maar de keeper zat er goed bij. Daarna was er weer een aanval tussen Wessel en Cas. Fabian nam een keer een corner en mislukt. Toen hadden hun een keer een aanval en die zat 2-0. En tot aan de rust hadden we heel veel aanvallen en corners. RUST
En we pakten snel de bal af en we hadden een kans Tobias schoot net over. En de tegenstander had een aanval en ze schoten op goal van afstand 3-0. Kort daarna had de tegenstander een kans en Kyano had de bal klemvast. Toen werd Cas Verhoeven onderuit gehaald en hadden we een vrijetrap Cas schoot hem tegen Rhivano aan en goal. Noël schoot nog bijna er in en Fabian ook.
We hadden beter gekund maar jammer 3-1 verloren we hebben goed ons best gedaan.