ODC 1
27-05-2018
2 - 1

Scheidsrechter:   R.A.M.W. (Ronald) Mol
Voor zowel ODC als RKDVC was het laatste duel een wedstrijd zonder grote belangen. Beide ploegen waren vrij van de zorgen over klassenbehoud, maar ook voor promotie kwamen beide ploegen niet meer in aanmerking. Het gevolg was dat beide ploegen vol op de aanval konden spelen. Dit zorgde voor een aantrekkelijk duel waarbij aan beide kanten veel kansen konden worden genoteerd. In de openingsfase van deze wedstrijd waren de grootste mogelijkheden voor RKDVC. Osman Bostanci had twee fraaie kansen maar miste voldoende scherpte om deze te benutten. Ook Guus Berens testte de Boxtelse doelman met een kopbal maar kon de sluitpost niet passeren. In de 12de minuut werd de wedstrijd voor de eerste maal stilgelegd wegens onweer. Na een kleine 10 minuten kon de wedstrijd worden hervat. Ook na deze pauze bleven beide ploegen kansen creƫren. Tot 10 minuten voor rust hield onvoldoende scherpte in de afwerking nog doelpunten in de weg. In de 36ste minuut kon ODC een scherpe uitval plaatsen. Hierbij beoordeelde Daan Dekkers een voorzet niet juist waardoor Spits Stein van Brunschot de gastheren op een 1-0 voorsprong brengen. Deze voorsprong zou niet lang op het scorebord blijven staan. Vijf minuten later zorgde Ray Kivits met een afgemeten voorzet ervoor dat Osman kon aanleggen. Zijn loepzuivere schuiver zou gepromoveerd worden tot de gelijkmaker, 1-1.
Ook in de tweede helft bleven beide teams op de aanval spelen. Ook nu kregen beide ploegen diverse mooie kansen. Maar ook nu duurde het vrij lang voordat er een doelpunt kon worden genoteerd. In de 68ste minuut was het Remco Schellekens die vrijstaand kon uithalen. De trefzekere speler van ODC miste nu niet en legde de 2-1 binnen. Kort hierna begon het opnieuw te onweren. De goed leidende scheidsrechter Mols kon niet anders dan het spel voor de tweede maal stil te leggen. Na ruim een kwrtier wachten bleek het onweer n iet over het sportpark te verdwijnen en kon de leidsman niet anders dan besluiten tot het definitief stilleggen van de wedstrijd.

Het is nu afwachten wat de KNVB besluit over het uitspelen van de wedstrijd.

Opstelling:         Daan Dekkers, Martijn van Esch (Yori van Delft 58ste), Tim Poel, Bas Verhoeven, Steven ten Cate, Giel Brandts, Osman Bostanci, Ray Kivits, Yannick van Zutphen, Christiaan van de Velden, Guus Berens.
Scoreverloop:     1 - 0 Stein van Brunschot 36ste minuut
                              1 - 1 Osman Bostanci 41ste minuut
                              2 - 1 Remco Schellekens 68ste minuut
Toeschouwers:    100