Berry van Bladel houdt doel schoon bij afscheid

SC Elshout 2
RKDVC 6
27-05-2018
0 - 1

Scheidsrechter:   Afgeschermd
ELSHOUT – Lange tijd leek Elshout – RKDVC op de voorlaatste speeldag dé wedstrijd van het seizoen te gaan worden. Beide ploegen stonden het hele seizoen bovenin de ranglijst. DVC wist echter een perfecte reeks neer te zetten, daar waar de concurrentie maandelijks een handvol punten morsten. Hierdoor werd dé wedstrijd van het seizoen ineens een duel zonder enige belangen. De uitgekookte kampioen vs. een team dat de focus heeft liggen bij de naderende bekerfinale. Eén man liet het cirkeltje om deze wedstrijd echter wel gewoon staan. Na vele jaren trouwe dienst bij RKDVC 6 stopt doelman Berry van Bladel er mee. Tegen Elshout mocht hij nog eenmaal zijn kunsten vertonen.
DVC oogde stroef, de kermis biertjes zaten wellicht nog in de benen. Elshout leek op voorsprong te komen, echter wist Norbert op de doellijn knap redding te brengen. Na de drinkpauze kwam DVC er beter in. Via nieuwbakken DVC 6er Jordi Vennings was DVC het dichts bij een doelpunt. Die lijn werd na rust doorgetrokken. Met zijn eerste actie testte Meneer Fokker de Elshout goalie. Ook Luuk Buijs heeft een handelsmerk, en dat is om de rebound binnen te schieten: 0-1. De defensie stond goed, Remco blok tot bloedens toe uit in zijn duels en als de aanval van Elshout er dan toch een keer door kwam hadden zij altijd nog Berry ‘achter oe!’ staan. Een puike redding 1-op-1 voorkwam de gelijkmaker.
Ondanks nog een grote kans voor DVC bleef de teller vandaag staan op 1 doelpunt. Elshout leek zich ook niet al te veel te willen inspannen om kosten wat kost die gelijkmaker te forceren. Zo rolde het duel op zijn eind, met de 0-1 stand op het scorebord.

Hop hop Bertus!
 

Verslagen

Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven