AJAX OOGST LOF ONDANKS VERLIES TEGEN VITESSE 4-6 PEN 4-4

AJAX (RKDVC)
Vitesse (Baardwijk)
08-09-2018
10:15

Ajax ontmoette in de eerste helft van de competitie Vitesse en trof een sterke tegenstander .Na een goede warming up leek Ajax klaar voor de wedstrijd . Ajax moest nog wat wennen want bij Vitesse hadden ze een grootte spits en na 2 minuten was het 0-1 voor Vitesse Ajax echter begon steeds beter te spelen en Vitesse gokte op de counter wat na 10 minuten de 0-2 opleverde . Ajax vond het welletjes en het was Siem die een corner nam en deze achter de Vitesse doelman zag verdwijnen 1-2 Ajax gooide alles op de aanval maar het was Vitesse dat de goed keepende Roel weer wist te passeren 1-3 .Ajax wist wat het moest doen Jesper en Finn bleven meer achter Cas en Rick bleven zoveel mogelijk op het middenveld Siem en Tim schoven meer naar voren ,dit had succes want Ajax kwam terug tot 2-3 .Vitesse heeft echter een sterke spits en bracht de 2-4 op het scorebord ,het werd zelfs 2-5 ondanks goed keeperswerk van Roel dit vond Ajax te gortig worden en zette alles op alles aan werklust ontbrak het niet bij Ajax want met alle inzet kwam het verdiend terug tot 4-5 zou het nog kunnen ? de Ajaxieden deden er alles aan om tenminste nog een puntje uit te halen wat niet onverdiend zou zijn geweest maar helaas het was met nog enkele minuten te gaan Vitesse dat de 4-6 binnen schoot ,Ajax heeft gedaan wat het kon en heeft laten zien dat het best een woordje mee kan spreken .Ajax als we zo blijven werken dan komt het met ons wel goed . (MAN VAN DE WEDSTRIJD WAS ROEL DAMEN DIE EEN PUIKE WEDSTRIJD KEEPTE ,KLASSE ROEL ) jullie trotse ,tevreden en optimistische leider (ster) s Isa ,Anton en Jan