RKDVC JO12-3 wint met 2-1 na spannende wedstrijd

RKDVC JO12-3
RWB JO12-1
10-09-2018
2 - 1

Op maandagavond 10 september speelden we thuis de (beker) inhaalwedstrijd tegen RWBJO 12-1.
De eerste helft waren we even goed, maar toch kregen we een doelpunt tegen.
Met een achterstand gingen we de tweede helft in nadat we goede tips hadden gehad van onze trainers Harrie en Patrick. We gingen er hard tegen aan en kwamen terug. We speelden steeds beter en werden sterker. Maar toch was het lastig om een doelpunt te scoren, hoewel we kansen genoeg hadden. Het leek wel alsof we een band gecreëerd hadden tussen de bal en het houtwerk...pfffff
Het werd bloedstollend spannend voor ons, maar ook voor onze supporters aan de kant.... Tot 5 minuten voor het einde bleven we achter staan maar bleven aanvallend spelen en hielden vol!
Joris dolde de tegenstander, Rick B stond goed te keepen en Jasper gaf mooie voorzetten op Leroy. Cas had mooie loopacties en hoekschoppen. Milan en Rick A verdedigden beresterk en Salman dolde ook iedereen uit. En toen....scoorde Bryan de 1-1 en enkele minuten later scoorde Leroy de 2-1 met een kopbal! We schreeuwden het uit van vreugde en vierden een feestje.
Het was een leuke spannende wedstrijd die we verdiend hebben gewonnen.