JO13-1 krijgt in de slotfase het deksel op de neus

RKDVC JO13-1
sv O.S.S. 1920 JO13-1
06-10-2018
2 - 3

Scheidsrechter:   Afgeschermd… (+1)
De JO13-1 kreeg afgelopen zaterdag bezoek van Oefening Staalt Spieren uit Oss. Op een fraaie herfstdag ontspon zich op ons hoofdveld een gelijkopgaande partij voetbal. De gasten uit Oss kwamen echter wat beter uit de startblokken. Al in de 5e minuut lag de bal in ons netje en tot overmaat van ramp waren we kort daarvoor Bram kwijtgeraakt door een blessure aan zijn sleutelbeen. DVC herstelde zich echter snel na deze tegenslagen, want al in de 6e minuut liet Bjorn op rechts zijn hielen zien aan een verdediger met gestaalde spieren. Zijn afgemeten voorzet vanaf de achterlijn werd vakkundig afgewerkt door Magloire. Daarna nam O.S.S. het initiatief weer over en dat resulteerde in de 9e minuut in een hernieuwde voorsprong voor de gasten uit Oss. Ook nu bleef deze score niet lang op het scorebord staan. Centrale verdediger Nick mocht ver oprukken naar het middenveld en met een schot van grote afstand liet hij de keeper van O.S.S. kansloos.
In het tweede bedrijf had geen van beide ploegen de overhand. Over en weer waren er kansen, maar de keepers hielden hun doel schoon. De wedstrijd leek op een gelijkspel af te stevenen. Helaas werd een foutje in de achterhoede ons fataal. Het eerste schot van de Osse aanvaller kon door Rick nog onschadelijk worden gemaakt, maar de daarop volgende corner luidde een nieuwe tegentreffer in. De afgeslagen bal werd opnieuw ingebracht en bij de tweede paal werd de bal in de laatste minuut ingekopt, waardoor DVC helaas met lege handen achterbleef.
Jammer van al dat harde werk en het voetbal dat bij vlagen goed te noemen was. Volgende week uit tegen Margriet zijn er gewoon weer puntjes te verdienen.
De T.S.
 

Verslagen

Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven