WEER NIPTE NEDERLAAG VOOR JO17-1

OJC ROSMALEN JO17-2
RKDVC JO17-1
06-10-2018
3 - 2

Scheidsrechter:   W.G. (William) van derLinden
Vandaag de altijd lastige uitwedstrijd naar OJC Rosmalen. Ondanks dat het de 17-2 betrof van deze mega-club de manne toch gewaarschuwd voor onderschatting.
Echter direct vanaf de aftrap lag de 1-0 al bijna in onze goal. De aanvoerder van OJC had gezien dat onze keeper bij de aftrap net buiten de 16 stond en durfde zowaar direct op ons doel te schieten en met vlieg-en grabbelwerk wist onze keep Remco de bal buiten de goal te houden. Na van deze schrik te zijn bekomen lukte het onze manne 'n minuut of 10 aardig tegenstand te bieden maar nadat in de 12e minuut de 1-0 dan toch binnen viel, was het gedurende de gehele 1ste helft 'n kat en muis spel, waarbij wij de opgejaagde muizen waren want er ging zo goed als niets goed van onze kant.Met zelfs uit 'n corner, waarbij wij op dat moment vanwege 'n blessurebehandeling bij 'n OJC-speler, zelfs met 1 man meer op 't veld stonden toch de 2-0 moesten incasseren. Gelukkig bleef verdere schade tot de rust uit.
Met door blessures 2 wissels aan onze kant werd de 2e helft wel 'n echte wedstrijd met nu veel beter en meer tegenstand van onze kant wat na 'n 7 min. de 2-1 betekende, Robbin, de gehele 1ste helft onzichtbaar, was nu de kat die de Rosmalense muizen opjaagde met als beloning de "anschluss"-treffer. Het spel ging nu op en neer met voor beide teams kansen op doelpunten waarbij Remco zich weer onderscheidde met enkel prima reddingen en van bij onze kansen niet de koelbloedigheid om ze wel te benutten. Toch was het weer Robbin die de OJC doelman wist te verschalken met 'n schuiver in de korte hoek 2-2 na 69min en dat na 'n eigenlijk kansloze 2-0 achterstand. Nu was het zaak dit toch nog niet verwachtte puntje mee naar Drunen te kunnen nemen. Echter zo ongeveer net voor de xtra tijd wist de uitblinkende en zeer goede OJC aanvoerder dan toch nog zijn momentje te pakken. Op zijn verwoestende uithaal moest ook Remco zijn meerdere erkennen 3-2.
Daar hadden wij en zelfs de on-en luidrustige OJC T-Staf niet meer op gerekend. Jammer manne met vanaf begin dezelfde instelling en strijdlust zoals de 2e helft komen die overwinningen eraan. Vlgde week vanwege nogal wat buitenlandse schooluitstapjes geen wedstrijd.

Gr.T-ST. JO17-1 en weer grote aanhang.
 

Verslagen

Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven