JO13-1 boekt gelijkspel tegen subtopper

RKDVC JO13-1
Theole JO13-1
27-10-2018
0 - 0

Scheidsrechter:   Afgeschermd… (+1)
De nummer 5 uit onze huidige competitie, Theole uit Tiel, kwam vandaag op bezoek aan de Sportlaan. We hadden afgesproken de rode loper niet uit te leggen en te knokken voor elke meter. Verder was gevraagd om met durf te voetballen. En zo geschiedde.
DVC ging de strijd aan tegen Theole met als gevolg dat beide elftallen niet voor elkaar onder deden. De defensie van DVC met Rick, Bram, Nick, Isaak en Batu stond als een huis. Het gevaarlijkste moment in de eerste helft kwam na ongeveer 10 minuten op naam van Nick. Hij begon aan een rush vanaf eigen helft en werd pas gestuit door de voet van de keeper. Op links was circus Ben en Bera goed op dreef wat regelmatig tot onrust in de Tielse defensie leidde.
Na de rust wist DVC de overhand te krijgen. Met soms aardig voetbal werden verschillende kansen gecreëerd. Bera wist zelfs te scoren, maar helaas was dit net over het randje van buitenspel. Helaas waren de kansen niet aan DVC besteed en moesten we in de laatste fase van de wedstrijd nog bibberen voor het puntje. Dit was in ieder geval dik verdiend na een partij voetbal die spannend was, waarbij hard werd gewerkt en bij vlagen goed werd gecombineerd.
Volgende week staat de koploper uit Gemert op het menu.
De T.S.
 

Verslagen

Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven