Unitas '30 JO15-1 - RKDVC JO15-1 10-11-2018

Unitas\'30 JO15-1
RKDVC JO15-1
10-11-2018
2 - 0

Scheidsrechter:   Afgeschermd
Unitas ‘30 JO15-1 – RKDVC JO15-1 2 – 0

Inleiding:
Onderstaande wedstrijd verslag is niet altijd een objectief en accurate weergave van de werkelijkheid. Het verslag wordt door de ogen van een voetbalvader gemaakt, sommige zaken kunnen anders worden beleefd door emoties.
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan dit verslag en klachten worden niet beantwoord.
Voor spelfouten verwijs ik jullie naar WORD, doe copy paste en haal ze eruit.
Het kan zijn dat verslagen op de vroege zondagochtend op de app verschijnen maar ik probeer rekening met de tijd te houden om het niet voor 08.00u rond te sturen.

Afgelopen week bereikte ons het trieste nieuws dat Stijn zijn kuitbeen had gebroken tijdens een potje voetbal en hij daar nog een hele middag mee heeft rond gelopen. Stijn beterschap, misschien moet je niet meer gaan voetballen.
Even nog 1 opmerking over het verslag van vorige week (daar werd ik op gewezen), Berkay raakte geblesseerd in de wedstrijd en omdat we geen wissels meer hadden ging hij op het middenveld spelen. Laat ik het zo zeggen, dat ging vrij aardig.
Tegenwoordig doe ik de verslagen ook uploaden naar de website en zo kwam ik er ook achter dat je tegenwoordig geen leiders en trainers meer hebt in het voetbal, zelfs op amateurniveau heten ze nu teammanagers. Het woord managers is helaas geen woord waar ik vrolijk van wordt. Managers zijn mensen die zelf niets doen maar wel met de eer gaan strijken. Gelukkig hebben wij leiders en trainers die hard werken om onze jongens iets te leren. Dat gaat ze best goed af.
Vandaag was het de beurt om af te reizen naar Etten Leur, Unitas ‘30 om precies te zijn. De afgelopen seizoenen is wel gebleken dat dit een tegenstander is die ons niet altijd goed ligt. Dat bleek vandaag ook weer zo. De 1ste helft was niet wat we gewend waren van onze jongens. En wellicht zoals we naderhand bedachten hebben onze jongens er moeite mee om aftastend te beginnen en daarna het tempo op te voeren. Bij ons werkt het beter als we gewoon vol ervoor gaan en indien nodig een tandje teruggaan. Maar goed, de 1ste helft: kan ik kort over zijn. 1 – 0 een voorzet die door onszelf wordt binnen getikt, 2 – 0 een afzwaaiende voorzet die over de keeper binnenkant paal erin gaat. DVC kon helaas weinig er tegenover zetten.
De 2de helft was wel beter van de kant van DVC maar vandaag waren we niet bij machte om een vuist te maken en de wedstrijd om te draaien. De wil was zeker aanwezig, de inzet ook maar helaas ontbrak het on vandaag aan finesse. Om beter te worden heb je dit soort wedstrijden nodig, niet leuk om te spelen wel noodzakelijk in het proces. Voor mij was er bij DVC wel 1 iemand die ik sterk vond voetballen en met name de 2de helft: Casper, die had veel ballen, zat kort op zijn tegenstander, pakte de bal meestal goed af en wist er ook een vervolg aan te geven.
Ik wil Mark van de C2 bedanken voor het mee doen en alle supporters bedankt voor het aanmoedigen. Het lijkt net of het er steeds meer worden, hoe meer hoe beter en gezelliger.
Tot volgende week en dan moeten we thuis tegen WSC.
Geen andere spreuk vandaag, omdat deze zowel voor vorige week als voor vandaag de essentie aangeeft.


Uw verslaggever.

Spreuk van de week:
Als Je begint met een over mijn lijk mentaliteit dan is verliezen onmogelijk.
 

Verslagen

Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven