10-11-2018
0 - 6

Scheidsrechter:   C.J.M. (Cor) vanDartel
Vandaag stond voor onze 17-1 de derby tegen WSC JO17-1 op het programma.
Begin September voor de beker ook al tegen ze gespeeld, met goed voetbal 4-1 winst geboekt, dus het was te verwachten dat WSC zich dit niet nog 'n X liet gebeuren.
Mede door blessures waren we genoodzaakt onze voorhoede aan te passen.
Na een aarzelend begin van onze kant trok WSC het initiatief naar zich toe en wist onze achterhoede en middenveld flink onder druk te houden. Zonder 1 kans te hebben gehad kwamen ze toch op voorsprong middels een "zondagsschot" dat in de verre hoek binnenkant paal binnen sloeg, 0-1. Na deze tegentreffer toonden onze manne een licht herstel en wisten we zelf ook wat dichter bij het Waalwijkse doel te komen. Ook weer door goed keeperswerk van Remco wisten we voor rust meer schade te voorkomen. In de rust afgesproken om onze voorhoede te "versterken" door met 3 spitsen te gaan spelen.
Nog geen minuut onderweg in de 2e helft werd matig positiespel van onze kant afgestraft door WSC 0-2. Deze treffer kwam voor het gehele team als een keiharde mokerslag binnen. Maar dat neemt niet weg dat er dan door allen i.i.g. gestreden moet worden om ergere schade te voorkomen. Helaas was deze instelling bij een aantal spelers totaal niet aanwezig, waardoor de goedwillende lijdzaam moesten ervaren hoe WSC ons als team totaal vernederde en gelukkig de teller niet verder als 6(ZES)!!! lieten oplopen. Koppies omhoog manne laten we deze wedstrijd als een incident beschouwen en volgende week laten zien dat jullie best wel kunnen voetballen.

De zwaar teleurgestelde toeschouwers & T.ST.