Fc Utrecht houdt Ajax op gelijkspel 2-2 pen 5-6

FC Utrecht (RKDVC)
AJAX (RKDVC)
17-11-2018
10:15

Ajax moest tegen het altijd lastige Fc Utrecht ,en moest er vol tegen aan want de Utrechters willen blijkbaar ten koste van alles een goed resultaat halen waar niets mis mee is. Ajax was dus gewaarschuwd en van onderschatting was dan ook geen sprake , Utrecht speelde sterk verdedigend en kwamen er ook goed uit , Ajax wilde met zijn allen naar voren wat wel gevaarlijk is want dat betekent dat je verdediging een gatenkaas wordt waar Utrecht makkelijk van kan profiteren .Roel stond weer uitstekend te keepen en Tim ,Jesper en Cas verdedigde uit alle macht ,maar na 4 minuten had Utrecht een gaatje gevonden en scoorde 1-0 Ajax wist dat het uit een ander vaatje moest tappen ,maar vergat goed over te spelen en het leek wel of ieder voor zich wilde spelen ,Ajax moet echter niet vergeten dat voetbal een samenspel is , dat liet Finn zien die met een mooie verdedigende actie Siem bereikte die er na 13 minuten de 1-1 binnenschoot . Op het middenveld waren Tygo en Rick degene die de aanvallers van Utrecht moesten verhinderen gevaar te stichten in de Ajax verdediging .Ajax leek hiervoor veloond te worden want het was Cas die na een afgeslagen aanval de 1-2 binnenschoot ,maar net als je dacht dat Ajax er met de punten vandoor ging kwam Utrecht door een moment van zwakte in de Ajaxverdediging op 2-2 wat niet echt onverdiend was ,maar wel onnodig .Ajax als we meer gaan samen spelen zit er voor Ajax nog meer in . (MAN VAN DE WEDSTRIJD WAS CAS DE ROOY , KLASSE CAS )jullie tevreden ,trotse en optimistiche leiders (ster) Isa,Anton en Jan