AJAX GEEFT VOORSPRONG BIJNA UIT HANDEN TEGEN EINDHOVEN 4-2

AJAX (RKDVC)
Eindhoven (Baardwijk)
24-11-2018
10:15

Ajax moest tegen Eindhoven ,dat beter tegen de kou leek te kunnen dan Ajax .Eindhoven speelde beter over dan Ajax en was in het begin zeker niet de mindere, Ajax vergat over te spelen wat wel nodig is als je wilt scoren. Roel stond weer sterk te keepen en voorkwam een voorsprong voor Eindhoven , , Tim stond goed te verdedigen en hield samen met Rick knap stand . het was Cas die na 8 minuten vanuit een uitbal de 1-0 binnenschoot . Eindhoven bleef echter goed voetballen en Jesper en Tygo moesten op het middenveld hard werken om de Eindhoven aanvallers te stoppen , Hoewel Ajax werd verteld dat het meer moest overspelen leek dat aan dovenmans oren gericht .Dat Ajax wel degelijk goed kan voetballen liet Finn zien toen hij een bal mooi vrij speelde en deze naar Siem speelde die beheerst de 2-0 binnenschoot , klasse Finn en Siem ,zo hoort voetbal gespeeld te worden .Enkele minuten later kwam Ajax op 3-0 na een prachtig schot van Jesper dat de keeper alleen kon horen want het verdween in de uiterste hoek. . Ajax begon beter te spelen en met nog 5 minuten te gaan werd het 4-0 en leek de wedstrijd gespeeld.Maar Eindhoven dacht daar heel anders over en verkleinde binnen 2 minuten de achterstand tot 4-2. Het werd nog billen knijpen want Eindhoven wilde meer Roel moest alle zeilen bij zetten en voorkwam dat Eindhoven nog dichter bij kwam . Ajax dit hoeft niet als we meer overspelen en niet alles alleen willen doen kunnen we tegen Groningen de 2e plaats vasthouden. en mischien nog een gooi doen naar de penalty bokaal .(MAN VAN DE WEDSTRIJD WAS TIM KLERKS,DIE KLASSE VERDEDIGDE )jullie minder tevreden trotse en optimistische leiders (ster) Isa,Anton en jan