SV Unitas\'59 JO13-1
24-11-2018
0 - 3

Scheidsrechter:   Afgeschermd… (+1)
Voor de JO13-1 stond vandaag bij voorbaat een lastige wedstrijd op het programma. De nummer 2 uit de competitie, Unitas uit Eindhoven, kwam op voetbalvisite. Vanaf het begin van de wedstrijd was Unitas de bovenliggende partij. Door goed verdedigend werk van met name ons centrale verdedigingsduo Nick en Isaak konden we lange tijd de nul houden. Jammer was het dan ook dat kort voor rust Unitas de score wist te openen dankzij een misverstand in de verdediging van DVC.
Na rust was het spelbeeld hetzelfde. Unitas ging dankzij de voorsprong nog wat beter voetballen en maakte het DVC achterin erg lastig. De hoop op een gelijkmaker bleef in leven maar het was ook niet meer dan dat. Voetbaltechnisch waren we gewoon de onderliggende partij. Omdat we iets meer risico namen wist Unitas in de slotfase nog uit te lopen naar 0-3. Volgende week staat een belangrijkere wedstrijd op het programma. Een directe concurrent uit de staart van de competitie, HVCH, komt dan op bezoek. Als we de bal dan net zo hard laten werken als we vandaag zelf hebben gedaan, moeten we die 3 punten in Drunen kunnen houden.