Scheids is tel kwijt bij verpulvering OSC

OSC\'45 JO12-1
RKDVC JO12-3
24-11-2018
1 - 5

Scheidsrechter:   Afgeschermd
OSC’45 Jo12-1 - RKDVC Jo12-3. 1-5
De kampioenstrein van de Jo12-3 is op stoom en vandaag moest station Den Bosch worden gepasseerd.
Hier stond een team op ons te wachten die er op gebrand was om een halt toe te roepen aan onze zegereeks.
Even leek het dat het een moeizame ochtend zou worden. DVC was enkele keren gevaarlijk voor het Bossche doel, maar OSC kwam er enkele keren gevaarlijk uit. Echter onze Cas die vandaag de keepershandschoenen had aangetrokken wist dit gevaar te elimineren. Jasper, Milan en Thomas hielden verder de gevaarlijke aanvallers van OSC ver van de goal af door ze direct aan te pakken. Op het middenveld heersten Bryan, Rick en Noël. Zij hielden het veld goed breed en waren steeds aanspeelbaar. Voorin waren Leroy, Salman en Joris een ware plaag voor de verdedigers, die ongetwijfeld vannacht nog nachtmerries hebben van de acties waarmee de aanvallen van ons werden opgezet.
Flitsende aanvallen brachten ons op een 0-3 voorsprong bij de rust.
Na rust was er een klein moment van onoplettendheid en OSC wist hiervan te profiteren.
Hierna ging de vechtlust bij de dvc-ers weer omhoog en werd er nog 3 keer gescoord. Waarschijnlijk gingen enkele aanvallen te snel voor de scheidsrechter, want deze kwam op een eindtotaal van 1-5.
De 3 punten gingen in ieder geval weer in de tas mee naar Drunen.
Nog 4 wedstrijden te gaan en dan zal moeten blijken of er genoeg punten zijn behaald om een vervroegde nieuwjaarsduik te nemen in de dvc-sloot.
Als we zo blijven spelen, met dit positiespel, wordt de kans op het openen van de zomerkledingkast om die zwembroek te pakken wel steeds groter..
 

Verslagen

Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven