HVCH JO13-1
01-12-2018
2 - 3

Scheidsrechter:   Afgeschermd… (+1)
De JO13-1 mocht vandaag aantreden tegen HVCH uit Heesch. Een tegenstander uit het onderste gedeelte van de middenmoot. Punten pakken was dus het devies.
DVC begon sterk aan de wedstrijd en kreeg na 2 minuten al een levensgrote kans om de score te openen. Helaas was de keeper van HVCH de sterkere in dit duel van een tegen een. Het harde werken van DVC werd in de 10e minuut dan toch beloond. Een vrije trap van Nick werd door Luke met een mooie volley tot doelpunt gepromoveerd. HVCH werd daarna sterker en DVC vergat te voetballen. Te vaak werd met de bal gelopen of werd zonder te kijken de bal weggerost. Dit speelde HVCH in de kaart en de gelijkmaker kon dan ook niet uitblijven. Een scrimmage na een corner was ook voor keeper Rick te machtig en de rust werd dan ook opgezocht met een 1-1 stand.
Het pleidooi tijdens de rust om toch vooral de voetballende oplossing te blijven zoeken was helaas niet besteed aan DVC. HVCH bleef de bovenliggende partij en wist de score nog uit te breiden naar 3-1. De sterk ingevallen Magloire wist in de laatste minuut nog de aansluitingstreffer te scoren, maar kort daarop floot de op het laatste moment opgetrommelde scheidsrechter voor het eind van de wedstrijd.
Volgende week gaan we gewoon weer voor punten uit bij Top in Oss.