RKDVC JO13-1
08-12-2018
7 - 0

Scheidsrechter:   Afgeschermd
Vandaag stond de laatste wedstrijd voor de winterstop op het programma. Graag hadden de boys hun kunsten vertoond in het fraaie stadion van TOP in Oss maar het kunstgrasveld naast het stadion lag er ook netjes bij.
rnDVC begon goed aan de wedstrijd en gedurende de eerste minuten was het verschil met de nummer 3 van de ranglijst niet echt merkbaar. Er werd hard gewerkt en wat we hadden afgesproken was terug te zien op het veld. DVC kwam nog het dichtst bij een doelpunt na een mooie actie op rechts van Vince. Helaas wisten de andere spelers dit niet op waarde te schatten en werd er geen positie gekozen voor het doel. Het schot van Vince werd door de keeper gekeerd. In de 14e minuut sloeg TOP echter toe. Een onachtzaamheid in de verdediging van DVC leverde het eerste tegendoelpunt op. Helaas was het een minuut later alweer raak, waardoor het op slag een kansloze missie werd voor DVC. De rust werd met deze 2-0 achterstand gehaald.
rnDe tweede helft kunnen we administratief afdoen. Een beter voetballend TOP zette DVC onder druk. De doelpunten vielen als rijpe appels van de bomen en gelukkig vond TOP het bij de 7e treffer genoeg. Nu even gebruik maken van de rust in de winterstop en dan gaan we daarna weer op zoek naar punten.