Ajax
Fc Groningen
15-12-2018
1-4

Ajax speelde voor de 2e keer binnen een week tegen Groningen en was getergd na de nederlaag een week eerder ,Ajax stroopte de mouwen op en was niet van plan om zich bij een nederlaag neer te leggen maar ook de Groningers waren niet van plan om Ajax de overwinning kado te doen .Dus ontstond er een mooie wedstrijd de Groningers speelden goed over terwijl Ajax wel hard werkte maar teveel probeerde om ieder voor zich te spelen . Roel moest dan ook verschillende keer redding brengen .Groningen kwam echter op 1-0 nadat een mooi opgezette aanval.Ajax werkte hard en het was Cas die uit een corner de 1-1 in de uiterste hoek krulde een wereldgoal .Het publiek ging er goed voor zitten jesper en Tim verdedigde sterk Rick stak in een blakende vorm op het middenveld , Finn en Siem probeerde een gaatje te vinden in de Groningen verdediging . maar de van Ajax gehuurde Tygo was een plaag voor de Ajaxieden .Het was net voor rust dat Groningen op 2-1 kwam na een splijtende diepte pass . In de rust stak Ajax de hoofden bij elkaar en werd afgesproken dat er meer overgespeeld zou worden , Ajax leek herboren want behalve hard werken werd er ook geweldig goed overgespeeld en met regelmaat moest de Groningen keeper dan ook redding brengen . Ajax rook kansen maar het was Groningen dat met 2 afstands schoten de eindstand op 4-1 bracht ,als Ajax speelt zoals in de eerste 10 minuten van de 2e helft dan kan Ajax met de beste mee dus Ajax hoeft niet te wanhopen .( MAN VAN DE WEDSTRIJD WAS RICK VAN MOOK , DIE EEN GEWELDIGE GOEDE WEDSTRIJD GESPEELD HEEFT EN EEN VOORBEELD WAS VOOR AJAX,KLASSE RICK ) jullie trotse tevreden ,en optimistiche leider(ster) Anton ,Isa en Jan.