Bennekom JO19-1
16-02-2019
7 - 2

Scheidsrechter:   P.H.S. (Paul) Donkers
De 2e wedstrijd na de winterstop was wederom een belangrijke in de strijd in de onderste regionen. Nummer voorlaatst, Bennekom was de tegenstander. Het was dus erg belangrijk om goed uit de startblokken te komen. Dit gebeurde niet en dus keken we al vroeg (na 3 minuten) tegen een achterstand aan. Na 10 minuten creëren wij onze eerste kans. Tom kon het net echter niet vinden na een vrije trap. We gaan steeds beter voetballen en worden langzaam de betere partij. Zo is er bijvoorbeeld een aanval over veel schijven met Yuri als eindstation. Helaas miste hij. De ommekeer kwam na 25 minuten, toen een speler van Bennekom het een goed idee vond om Yuri naar de grond te slaan, met rood van het veld gestuurd te worden en zijn team te duperen. Na enkele minuten werd de gelijkmaker dan ook gescoord: de bal kwam via Thijs en Tugsad bij Sam P: 1-1 na 31 minuten. Voor rust wisten we nog uit te lopen naar 4-1 na goals van Sam, Thijs en Thomas. Na rust gingen we gewoon verder met goed voetballen en kansen creëren. Helaas werd een doelpunt van Bas afgekeurd wegens buitenspel en maakte de keeper van Bennekom een inzet van Yuri onschadelijk. Na 51 minuten werd het dan toch 5 - 1, door een schot dat via de binnenkant van de paal binnen ging. Yuri kreeg de bal van de koning van de assists vandaag: Tugsad, 4(!) assists. Hierna verslapt en we en kon Bennekom de 5 - 2 maken en de stand iets dragelijker maken. Menno maakte het team weer wakker en gaf de bal in de 81ste minuut op Robin, die de assist gaf op Yuri: 6-2. Vlak voor tijd zette Yuri de eindstand van 7 - 2 op het scorebord. Dit betekende een hattrick voor Yuri. We danken de arbiter voor de goede leiding. Nu mogen we eerst carnavallen en daarna knallen tegen UDI, succes!

Opstelling:
Jordy , Tijmen (45 min Bram ) , Tomas, Tom (74 min Robin), Jip, Sam P ( 62 min Menno), Thijs, Rody, Bas ( 81 Lucas), Tugsad, Yuri

Jordy positief aan het coachen was?
Lucas niet fit op de bank zat?
Yuri knock-out werd geslagen en daarna in de tweede helft een zuivere hattrick maakte?
Tugsad de assisten koning van deze wedstrijd is?