Ajax veliest onnodig van Eindhoven 3-7 pen 4-3

Eindhoven (Baardwijk)
AJAX (RKDVC)
23-02-2019
10:00

Ajax moest naar Eindhoven en was compleet afgereisd, het zonnetje scheen dus alles was aanwezig voor een lekker potje voetbal .Ajax echter leek in de eerste helft meer te genieten van de zon dan van het voetbal ,Ajax leek er geen zin in te hebben . Ajax met Roel in de goal die gelukkig wel goed wakker was want hij voorkwam menig doelpunt , Tygo, enRick vormde de verdediging , Jesper en Finn het middenveld met Cas, Tim en Siem vormde het spitsen duo . Maar alle goede voornemens ten spijt Ajax was alle goede voornemens vergeten en dus kon Eindhoven voor de rust uitlopen naar 6-0 .Na een stevige peptalk in de rust dat Ajax echt wel beter kon dan het had laten zien zagen we een heel ander Ajax ,het was in de 25e minuut dat Ajax door Jesper op 6-1 kwam in de 30 minuut kwam Eindhoven op 7-1 nadat de verdediging er niet goed uit zag .Ajax echter kwam door Siem op 7-2 en liet zien dat het wel degelijk goed kan voetballen en als een team want het speelde goed over het was Finn die de mooiste goal van de wedstrijd scoorde met buitenkantje voet 7-3 .Ajax wilde meer maar daarvoor was de tijd tekort . Als Ajax speelt zoals de tweede helft dan hooeft het voor niemand onder te doen , (MAN VAN DE WEDSTRIJD WAS ROEL DAMEN , DIE WEER EEN BEREPARTIJ KEEPTE ,KLASSE ROEL)jullie iets minder trotse tevreden en optimistische leider (ster) Isa,Anton en Jan