Nieuwkuijk 6
24-03-2019
3 - 1

Scheidsrechter:   H (Henk) van Logten
Tot grote verbazing van iedereen was de wedstrijd die vandaag op het hoofdveld gespeeld werd RKDVC 8 tegen Nieuwkuijk 6. We speelden in het groen, dit omdat Nieuwkuijk natuurlijk ook blauw is. Er was vanaf minuut 1 maar een team dat continu de bal had en probeerde iets te creëren maar daar niet al te hard in slaagde. Totdat we in de 11de minuut een corner kregen. Marc nam die en Tim kopte hem, vogelvrij, goed binnen: 1-0. Eigenlijk was dat het verhaal van de eerste helft. Nieuwkuijk kwam niet veel verder dan de middellijn en Patrick heeft op een terugspeelbal na, niks te doen gehad in de eerste helft. Het was wachten op de 2-0, anders zien we het wel weer gebeuren. 10 minuten na rust scoorde Luuk (met wat hulp van het overstapje van Michael) na een assist van Kees de 2-0. Het leek gedaan en we hadden een saai halfuur in het vooruitzicht. Nieuwkuijk maakte het nog even spannend toen zij ineens de aansluitingstreffer maakte in de 70ste minuut. Tim had geen zin in een spannende slotfase en schoof de bal binnen vanaf rand 16 na een assist van Michael.

Opstelling:
Patrick, Nick van den Brand (Niek/25), Nicky, Tim (Marc/71), Roel, Rob, Krol (Miel/62), Marc (Kees/45), Luuk (Blok/75), Loek, Blok (Michael/45)

Supporter van de week: Zef

Patrick er 's ochtends niet heel fris uitzag?
Wouter vorige week geblesseerd raakte door een eigen overtreding?
Kees een PSV-trainingsjack aan had?
Niek geblesseerd was maar het toch probeerde?
Nick van den Brand ook wel de man van glas word genoemd?
Nicky kleine kinderen bang maakt met zijn baard?
Blok van te voren al aangaf dat hij wou wisselen?
Rick deze wedstrijd nog maar even aan zich voorbij liet gaan?
Michael het wissel zitten iets minder erg vind in de zon?
Roel de opstelling weer keurig verzorgde?
Miel als hardste riep dat we geen tegengoal moesten krijgen en na 2 minuten zelf de tegengoal cadeau gaf?
Marc onderuit gaat als hij de bal binnen wil houden?
Tim zijn telefoon roodgloeiend staat met telefoontjes van het eerste?