RKDVC geeft trouwste supporter het gewenste cadeau

www.rkdvc.nl
RKDVC 1
Zwaluw VFC 1
07-04-2019
1 - 0

Scheidsrechter:   A.J. (Ad) Hesselmans
Net als vorige week was ook vandaag Zwaluw VFC weer de tegenstander van RKDVC 1. Ditmaal kwamen de Vughtenaren op bezoek bij RKDVC, en ook in de wedstrijd waren de rollen omgedraaid. Zwaluw won namelijk vorige keer in de slotfase, deze zondag trok RKDVC aan het langste eind. Daarmee schonken de gastheren het gewenste cadeau aan hun trouwste supporter Harry Verhoeven, die ter ere van zijn 75e verjaardag te gast was om de wedstrijd vanaf het balkon te volgen.
De hoge temperatuur vandaag leek haar weerslag te hebben op het spel, want de eerste helft ontbrak het aan tempo in de wedstrijd. Het spel was slordig met vele foutieve passes. De enige kans van het eerste bedrijf was een kopbal naast door de bezoekers. Op slag van rust leek RKDVC op voorsprong te komen. Damian van Bijnen schoot een afgeslagen corner prachtig binnen, echter had de scheidsrechter al gefloten wegens een aanvallende fout.
In de tweede helft gingen beide teams op gelijke voet verder, tot er na een kwartier een bal op de paal werd geschoten naast Daan Dekkers. Dit leek de Drunenaren te doen ontwaken, mede met het besef dat er met een gelijkspel niet veel opgeschoten werd vandaag. Damian ging iets meer voor zijn verdediging spelen en dit leidde tot meer dreiging in de Zwaluwse zestien. Tweemaal was het Tugsad Kali die op rechts de bal ontving. Zijn eerste voorzet was net te scherp voor Osman Bostanci, de tweede keer koos Tugsad opnieuw voor een voorzet waar een schot ook zeker niet had misstaan. De ingevallen Jelle Frikkee dwong vijf minuten voor tijd een corner af en deze leverde dan eindelijk het zo vurig gewenste doelpunt op. De scherp aangesneden voorzet werd verlengd bij de eerste paal en het beslissende zetje kwam van Rick van Woerkom. In de resterende tijd konden de bezoekers weinig meer uitrichten en zo bleven de drie punten vandaag in Drunen.

Opstelling RKDVC:              Daan Dekkers; Steven ten Cate (62’ Rik Lijbers), Damian van Bijnen, Bas Verhoeven, Giel Brandts; Sander van Engelen (45’ Jan Bullens), Rick van Woerkom, Roy Lamers (80’ Jelle Frikkee); Ray Kivits, Tugsad Kali, Osman Bostanci.
Scoreverloop:                     1 - 0 Rick van Woerkom
Toeschouwers:                    200
 

Verslagen

Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven