WSC 7
14-04-2019
4 - 2

Scheidsrechter:   L (Luc) Vermeegen
Op deze frisse zondag mochten de mannen van het 8e het opnemen tegen de lastigste tegenstander van de competitie na Vlijmense Boys, WSC. Luuk Buijs en Michael Leijte deden met ons mee. We kwamen al vrij snel op voorsprong door een makkelijk gegeven penalty (dat leek tenminste zo vanaf onze dug-out). Blok, die neergehaald werd, ging achter de bal staan en schoot net als vorige week een penalty binnen. WSC kwam hier duidelijk niet om, net als op een doordeweekse dag afgelopen week, afgedroogd te worden en boden behoorlijk wat tegenstand. Gelukkig maakte goalgetter Loek maar weer eens goaltje. 2-0. Enkele minuten later bleek een simpele vangbal een te lastige horde voor Patrick waardoor de aanvaller van WSC de 2-1 kon maken. Na de rust stond het al vrij snel 3-2. Luuk Buijs scoorde namens ons en WSC antwoordde gelijk. Het was een zware, spannende, moeilijke wedstrijd. Kees maakte kort voor tijd aan alle onzekerheid een einde door de bal hard en hoog tegen de touwen te jagen.

Opstelling:
Patrick, Miel, Nicky, Nick van den Brand, Tim, Luuk, Loek, Kees, Niek, Blok, Michael L.

Supporter van de week:
Elaine

Patrick een keeper van uiterste is? goede, onmogelijke reddingen wisselen zich af met 'Grandelletjes'