AJAX EN UTRECHT SPELEN GELIJK IN SPANNENDE WEDSTRIJD 4-4 . AJAX DOET GOEDE ZAKEN IN PENALTYBOKAAL

FC Utrecht (RKDVC)
AJAX (RKDVC)
04-05-2019
10:15

Ajax heeft in de lastige wedstrijd tegen Fc Utrecht een punt overgehouden , Utrecht begon sterk en zette Ajax onder druk .Ajax probeerde zich aan de Utrecht druk te ontworstelen ,maar het was Utrecht die terecht een penalty mocht nemen nadat een Ajaxied de bal met de hand uit de goal sloeg ,alle hoop was gevestigd op penalty killer Roel maar de bal werd onhoudbaar binnen geschoten 1-0. voor Utrecht .Ajax begreep dat er moest gebeuren en het was Tim die na een weergaloze solo de bal via een Utrechts hoofd de bal in de goal zag verdwijnen 1-1.Ajax was wakker maar ook Utrecht liet zien dat het een goed team heeft en Tygo, en Rick moesten wel goed op blijven letten het was Finn die op een knappe wijze de 1-2 binnenschoot . Met nog twee minuten te gaan kwam Utrecht verassend terug doordat Ajax niet goed wakker was 2-2 even later werd het zelfs 3-2 voor Utrecht. Ajax was hier toch wel van geschrokken en na een stevige peptalk herpakte Ajax zich Siem was dichtbij de 3-3 ,echter het was Utrecht dat er met de overwinning van door leek te gaan want na een mooie aanval kwam het op 4-2 ,wat Ajax ook probeerde Utrecht leek geen krimp te geven Jesper echter begon verdedigend steeds beter te weren .De altijd hard werkende Cas werd een ware plaag voor de Utrecht verdediging .Ajax kwam met nog 5 minuten op 4-3 ,Rick ging mee naar voren in een alles of niets poging hij gaf de bal aan Cas en deze schoot de verdiende gelijkmaker binnen 4-4. Met de penalty's deed Ajax goede zaken en won met 4-3 terwijl concurrent Eindhoven een punt verloor ,Ajax neemt hier de leiding in deze ook fel begeerde bokaal . (MAN VAN DE WEDSTRIJD WAS RICK VAN MOOK DIE EEN KNAPPE WEDSTRIJD SPEELDE ,KLASSE RICK )jullie trotse tevreden en optimistische leider (ster)s Isa, Anton en Jan