AZ wederom veel te sterk voor Cambuur: 1-12

Cambuur (RKDVC)
AZ (RKDVC)
04-05-2019
10:15

Gisteren stond de wedstrijd tegen het sterke AZ op de agenda. De vorige wedstrijd ging Cambuur roemloos met 12-0 ten onder. AZ is bezig aan een opmars in de ranglijst en staat nu 2e met maarliefst 96 doelpunten voor. Zij wisten de vorige wedstrijd zelfs met 22-1 te winnen van Feyenoord, die daardoor daalden naar de 3e plaats . Naar verluid maakte hun topscorer Ties die wedstrijd maarliefst 11 goals! Die moeten we aanpakken dus!

De puike prestaties van keeper Bas van de afgelopen wedstrijden waren door de scouts van enkele BVO’s niet onopgemerkt gebleven. Hij is dan ook onlangs gesignaleerd in een voetbalstadion in de buurt. Gelukkig heeft het management van Cambuur hem in ieder geval tot het einde van het seizoen kunnen behouden. De eerste aanbieding van 5 snoepzakken en 1x eten bij McDonalds werd door Bas meteen gretig geaccepteerd.

Onze groeibriljant (Ridwan, red.) was nog herstellende van een verkoudheid dus daarom niet in zijn topvorm van de afgelopen weken.

De wedstrijd begon voortvarend en Quinten wist zijn eerste doelpunt van zijn carrière te scoren, helaas in eigen doel waardoor AZ makkelijk op voorsprong kwam. Ook nu bleek hun topscorer Ties niet af te stoppen en scoorde hij de ene na de andere mooie treffer. De weergoden wisten met een flinke hagelbui de anders altijd tomeloze inzet van Cambuur de knakken, waardoor AZ makkelijk kon winnen. Teun blijkt ook over een prima scorend vermogen te beschikken en wist wederom de eretreffer te scoren!

AZ bewees dat zij ook niet voor niets bovenaan staan in de penalty competitie.
Een bekende onliner van wijlen Johan Cruijf luidt: als je er 1 meer scoort dan de tegenstander, dan kun je nooit verliezen, logisch. Dat was in dit geval ook zo (2-1)

Kop op, niets aan de hand. Volgende week gaan we het gewoon weer proberen!

The only way is up!
 

Verslagen

Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven