RKDVC JO10-4 zet goede lijn voort

RKDVC JO10-4
Jong Brabant JO10-4
07-09-2019
15-3

Na vorige week een super pot gevoetbald te hebben tegen SVSSS moesten we vandaag thuis tegen Jong Brabant. Iedereen was keurig op tijd in de kleedkamer en we konden starten met een goede warming-up.
Tijdens de voorbespreking hadden we afgesproken om de wedstrijd net zo te starten als vorige week. Vanaf de aftrap meteen fel op de bal. Vorige week was de dikke overwinning vooral te danken aan het goede overspelen en het vrij lopen. Beide opdrachten werden meteen uitgevoerd. De tegenstander kreeg geen tijd om de bal over te spelen. Dat lukte ons wel, de bal ging van de ene speler naar de andere en leverde al snel kansen en doelpunten op. Na het eerste kwart was het al 6-0 voor RKDVC. Het tweede kwart lukte het wat minder om de bal rond te spelen. We bleven echter wel werken en wisten nog te scoren. Echter lukte het Jong Brabant ook om 3 doelpunten te maken. RKDVC raakte hier niet van in paniek. Tygo en Sepp hielden het achterin verder goed dicht, terwijl op het middenveld Lotte, Roel en Tim de ballen steeds veroverden. Voorin waren het Aiden en Marley die zich bemoeiden met de aanvallen. Bij rust hadden we een goede en ruime voorsprong. De boodschap voor de tweede helft was weer kort en krachtig, de lijn van de eerste helft voortzetten. Roel wisselde met Hidde en ging keepen. Hidde nam zijn vertrouwde plek achterin weer in. De tweede helft gaf hetzelfde beeld als de eerste helft, RKDVC in de aanval en Jong Brabant aan het verdedigen. De score werd verder uitgebouwd. Sepp besloot hierop om zich ook maar eens met de aanvallen te gaan bemoeien en binnen een paar minuten had hij er een hattrick in liggen. Het lukte hem zelfs om nog een keer te scoren.
In het laatste kwart van de wedstrijd zakte de concentratie wat weg en werden de gaten groter. Het lukte Jong Brabant dan ook om nog een aantal keren gevaarlijk te worden. Echter was het Roel die zijn doel helemaal schoon hield. Met een 15-3 overwinning stapte RKDVC van het veld af. Iedereen mag weer trots zijn op deze geleverde prestatie. Door hard werken en goed samenspel hebben we deze wedstrijd weer gewonnen.
Ook de penaltyreeks werd door RKDVC gewonnen, de penalty’s werden goed binnengeschoten en Roel wist een aantal penalty’s te stoppen.

Volgende week spelen we weer om 0900u thuis en dan tegen VCB JO10-1.

Jullie leiders,

Jeffrey en Niels
 

Verslagen

Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven