DAPPER AJAX STRIJDEND TEN ONDER TEGEN PSV 1-12

PSV (WSC)
AJAX (RKDVC)
07-09-2019
09:30

Ajax moest naar Waalwijk om daar tegen PSV te voetballen ,Ajax startte met Bas in de goal verdedigend moesten Sam en Ridwan hun beste beentje voort zetten op het middenveld stonden Milan en Jab en voorin moesten Cas en Mathijs voor het gevaar zorgen . De Ajaxieden wisten dat PSV een sterke tegenstander is en wilden hun huid zo duur mogelijk verkopen ,maar na enkele minuten was het al 1-0 voor PSV ,Ajax knokte voor iedere bal en kwam er enkele keren gevaarlijk uit maar Ajax had ook de paal als tegenstander , PSV kwam even later op 2-0 . Ajax echter gaf niet op en deed er alles aan om de stand draaglijker te maken . toch liep PSV voor rust uit tot 8-0, wat wel een beetje teveel van het goede was na de rust wisselde Ajax van keeper en ging Sam in de goal en Bas nam de plaats van Sam in de verdediging .Dit bleek een gouden greep Bas verdedigde alsof hij nooit iets anders gedaan heeft en Sam keepte beren sterk , Ajax kroop steeds dichter naar de PSV goal en was dichtbij een meer dan verdiende treffer ,Ajax zag een kopbal van Jad op de lat belanden ook Cas en Ridwan waren dichtbij een doelpunt Ajax kon echter niet verhinderen dat PSV uitliep naar 12-0 , Ajax kreeg echter toch loon naar werken en het was Cas die de meer dan verdiende eretreffer scoorde . (MAN VAN DE WEDSTRIJD WAS CAS DE ROOIJ DIE OVERAL TE VINDEN WAS) Ajax hoeft zich niet te schamen want het heeft gedaan wat het kon en meer kun je niet doen zo werkend gaat Ajax zeker nog punten pakken ,en wie weet misschien wel eerder dan jullie denken , jullie zeer tevreden trotse en optimistische leiders Harry en jan