THE A TEAM haalt “Wolluks “ de punten op in Waalwijk.

www.rkdvc.nl
WSC JO19-4
RKDVC JO19-4
07-09-2019
2 - 3

Scheidsrechter:   LM (Leo) Huysmans
WSC JO19-4 -RKDVC JO19-4
Beker
Uitslag. 2-3

THE A TEAM haalt “Wolluks “ de punten op in Waalwijk. Lekker zuinig.

We konden vandaag niet rekenen op de drafjes aan de linkerflank van onze Bonfire. hij had dressuur verplichtingen op een of ander concours. Het bleek geen probleem voor THE A team

Het was om 13:00 uur verzamelen bij Wear-IT in Drunen, een van onze genereuze, sponsoren voor de uitreiking van de stijlvolle Lyle Scott vesten voor het A team.


Dan de wedstrijd:
Vandaag werd de Kansloze coaching bingokaart al voor rust enkel door de “vlaggetjesdag-grensrenner” van WSC compleet gekleurd met zijn persoonlijke meegebrachte markeerstiften. Een aantal voorbeelden van deze middag.
0. Speluh!
0. Én nu wij
0. Niemand is belangrijker dan het team.
0. Kom op jongens
0. Ga zo door!
0. Goed geprobeerd jonghuh.
0. Het idee is goed.
0. Kan gebeuren
0. Scherp blijven
0. Koppie omhoog
0. En de mooiste van allemaal: “ze weten het niet meer”.

We waren netjes op tijd bij het altijd weer ongezellige wsc. We mochten buiten omkleden.
Eindelijk aangekomen op veld-Verweggistan zonder dug-outs konden van start tegen de wolluksen die met een paar Afrikaanse loopwonderen het vooral probeerde met lange ballen.
Daar liggen we als team al lang niet meer wakker van. We hebben de antilopes van wsc een kwartiertje laten rennen en zijn vervolgens het spel zo als gebruikelijk weer gaan domineren. In de 18e minuut sloegen we toe. Uit een door “Stadler & Waldorf” als onmogelijke beschouwde hoek knalde Bram m verrassend langs de keeper. 0-1
De tegenstander stribbelde daarna nog wel wat tegen, maar bij rust was het gewoon nog 0-1. We wisten dat we wedstrijd feitelijk al in de tas hadden.
De tweede helft was 3 minuten oud toen de net in het veld gekomen Mike “THE POWER” Bakker aan solo begon die hem langs een mannetje of 4 leidde alvorens hij bij de achterlijn de bal panklaar neer legde voor Asaad. 0-2
De wedstrijd ging op slot. Hoeman scoorde een kwartiertje later nog de 0-3 op aangeven van Asaad, maar spannend werd het niet meer.

Volgende week naar den Elshout. Een team van een ander kaliber naar het schijnt. Het zal mij benieuwen of we ons dan wel echt moeten inspannen.

Mvg
Peer
 

Verslagen

Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven