RKDVC 6
08-09-2019
3 - 3

Scheidsrechter:   Afgeschermd
De tweede bekerwedstrijd werd gespeeld in en tegen dn Elshout. De wedstrijd begon vrij aardig met 2 goals van ons binnen 8 minuten. 1 goal van Blok, 1 van Niek. Allebei met het hoofd. De overige 37 minuten van de eerste helft zijn we niet meer over de middellijn geweest. Het idee was om na de rust hetzelfde te doen als in de eerste helft. Echter stond er binnen een kwartier een gelijke stand op het scorebord. Het werd dus een lang halfuurtje voor het team met meer geblesseerde dan fitte spelers. Elshout kreeg een paar niet te missen kansen, wat ze wel deden en dus bleef het 2-2. 10 minuten voor tijd kwamen zij op een terechte voorsprong. In de absolute slotfase knikte Tim, geheel tegen de verhouding in, de 3-3 tegen de touwen.