RKDVC JO10-4 dendert over Uno Animo heen

RKDVC JO10-4
Uno Animo JO10-2
21-09-2019
23-1

Vandaag de eerste competitiewedstrijd van het seizoen. Na 3 goede bekerwedstrijden gespeeld te hebben, moesten we vandaag de goede lijn voortzetten. Voor de wedstrijd nog even snel op de foto. Tygo die helaas niet bij de wedstrijd aanwezig kon zijn, was nog wel even gekomen voor de foto. Zijn we straks compleet terug te vinden op de website.
Na de foto, begonnen we aan de warming-up en de voorbespreking. Veel hoeven we niet meer te zeggen, omdat iedereen weet waar we op moeten letten. Nog even de verdedigende taken aangehaald, omdat dit vorige week in het eerste kwart, niet altijd even goed ging.

RKDVC begon meteen goed aan de wedstrijd. We gaven Uno Animo geen tijd om met de bal op te komen of over te spelen. Het was dan ook al snel 1-0 door Hidde, die zijn verdedigende taken even liet liggen en mee opstoomde, hij kreeg de bal en schoof hem netjes in de hoek. Daarna gingen alle remmen los. Verdedigend werden de taken goed uitgevoerd en op het middenveld en in de aanval werd goed gecombineerd. Het was Felipe voorin die het flink op zijn heupen had en in korte tijd de stand verder uitbreidde. Met een grote voorsprong sloten we het eerste kwart af. Het was zaak om zo te blijven te voetballen. Het was echter Uno Animo die snel wist te scoren. We raakte hier niet van in paniek en pakte de draad weer op. Het was voornamelijk RKDVC dat in de aanval was. Dit zorgde voor nog meer doelpunten, Tim, Roel, Lotte, Marley en Aiden wisten ook nog meerdere keren het doel te vinden. Sepp bleef samen met de andere verdedigers zijn verdedigende taak doen, waardoor we geen doelpunten meer tegen kregen. We sloten deze goede pot af met een 23-1 overwinning. Die 23 doelpunten hebben we wederom bereikt door te blijven voetballen en over te spelen. We hebben met z’n allen ervoor gezorgd dat we zo vaak konden scoren. Iedereen deed wat hij moest doen en niemand was zelfzuchtig. Ook niet toen het wel erg gemakkelijk ging.
Dik compliment aan iedereen.

Jeffrey die de score en de wissels bij hield had het maar druk, het was leuk voor het verslag als we ook de doelpuntenmakers zouden bijhouden. Dat dit er zo veel zouden zijn hadden we niet verwacht. Volgens mij heeft hij amper tijd gehad om naar de wedstrijd te kijken.

Volgende week spelen we om 10:30u uit tegen Vlijmense Boys JO10-1. Tot volgende week!
 

Verslagen

Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven