The A-Team schiet richting doel!

RKDVC JO19-4
SCG'18 JO19-4
21-09-2019
1 - 1

Scheidsrechter:   J.A.W. (John) van Vught… (+1)
RKDVC The A-Team — SCG’18 JO19-4

The A-Team schiet richting doel!

The A-Team was er weer klaar voor na de laatste training met alle tips, tricks en verdere aanwijzingen van onze tactiek-specialist Bi Tap die de aangewezen coach zou zijn voor deze wedstrijd door afwezigheid van Mark “Murdock” Bakker en Mike “Puppy” Bakker. Ook was onze vaste razende reporter Peer afwezig.

Dit zal een pittige wedstrijd worden zei Bi Tap voorafgaand in de kleedkamer. “Dit team heeft goed gepresteerd in de strijd om de beker, dit gaat dus geen gemakkelijke wedstrijd worden. Hou je aan je taken, blijf op je positie spelen en speel simpel. Al kun je elkaar aankijken kan je ook een bal naar elkaar overspelen.”

Direct na aanvang van de wedstrijd was het duidelijk dat The A-Team de overhand had deze wedstrijd. De bal wordt rustig en gecoördineerd naar elkaar overgespeeld en onze eigen Puut Bart zorgt voor grote kansen over de rechter flank.
Ook onze Bonfire liet zich deze wedstrijd weer van zijn beste kant zien met een prachtig schot op de lat.

The A-Team weet echter niet langs de doelman van de tegenstander te komen terwijl er mooie acties opgezet blijven worden over de rechter flank. Er valt een corner, Goof gaat zoals altijd mee richting het doel. De bal gaat richting het hoofd van Goof, en hij kopt de bal maar nét over het doel heen. Sint-Michielsgestel begint ook een beetje in de wedstrijd te komen en weet een aanval op te zetten die mooi onderschept word door Goof, die de ruimte krijgt en met de bal op kan lopen tot een geweldige steekpass naar Lars die nog eens op doel uithaalde. DVC laat zien dat het de aanwijzingen van Bi Tap goed opvolgt door de bal naar elkaar over te blijven spelen en continue balbezit behielden tot er een gat in de verdediging van de tegenstander gevonden werd na een prachtige loop actie met de bal van Lars die een prachtige assist wist te geven op Bram die de bal snoeihard langs de keeper in de verre hoek wist te schieten.
Eindelijk de 1 - 0, 2 minuten voor rust.

Na de aftrap van Sint-Michielsgestel wist The A-Team de bal meteen weer te veroveren en wist Haboe nog één keer uit te halen in de ‘richting’ van het doel. Wat een bal, huizen over het doel heen.

Rust.

Na het korte maar krachtige praatje van Bi Tap ging The A-Team wederom het veld op om dezelfde lijn van de eerste heft door te zetten. Al snel blijkt Sint-Michielsgestel zichzelf te hebben herpakt na de eerste helft en neemt de eerste vijftien minuten van de tweede helft de leiding waardoor na een lange bal Pieter in de problemen kwam en Goof zowel de bal als de tegenstander miste in zijn sliding om een tegenschot op doel te voorkomen.
1 - 1, slechts vijftien minuten na rust.

The A-Team was weer wakkergeschud en zette opnieuw de ene na de andere mooie actie op en zo wist wederom Lars een schot op doel te lossen die nét naast het doel belande. Het eind van de wedstrijd naderde, er was nog maar weinig tijd om nog een doelpunt uit deze wedstrijd te halen. De verdediging liet geen verdere gaten vallen en er werd volle bak druk gezet om dit gelijk spel nog goed te maken. De bal ging nog wat over en weer tot het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter de wedstrijd afsloot.

Eindstand 1 - 1

Voor volgende week komt de pen weer jouw kant op Peer, de derby Haarsteeg Jo19-1 - The A-Team staat dan op het programma voorafgaande aan de team BBQ.
 

Verslagen

Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven