29-09-2019
6 - 2

Scheidsrechter:   Afgeschermd
Voorafgaand was er wat discussie over wat de betekenis nou was van de afkorting sv BLC. Ik zal het antwoord even geven: Sportvereniging Beatrix Lucas Combinatie.
De wedstrijd voorafgaand aan de onze liep iets uit waardoor wij een klein halfuurtje later begonnen. Vrijwel direct na het eerste fluitsignaal werd onze gelegenheidsspits Daan Dekkers bijna gevaarlijk, helaas struikelde hij over de bal. Wel verzilverde hij even later de ietwat makkelijk gegeven penalty, 1-0. Voetballend gezien waren zij misschien wel beter maar wij kwamen op 2-0 door een zwabberbal van Joep. De scheidsrechter gaf nog enkele vrije trappen aan BLC op de rand van de 16 maar zij wisten niet te scoren. Erg snel na de rust maakten zij de 2-1. In deze fase waren zij een stuk beter en hing de gelijkmaker in de lucht. Deze viel ook maar werd gelukkig terecht afgekeurd wegens buitenspel. Gelukkig maakten wij even later de 3-1 uit een penalty. Hier was geen discussie over mogelijk. Randy pakte de bal en schoot binnen. De mannen van BLC leken geknakt maar RKDVC bleef lekker doorgaan. Joep maakte de 4-1. Hij deed dit door de bal over de keeper heen te schieten. Ongeveer vanaf de middellijn. De 5-1 werd gescoord uit een vrije trap. Randy krulde de bal het netje in, al had de doelman daar misschien iets adequater kunnen reageren? Ons laatste doelpunt werd gemaakt door Kees, die vogelvrij stond. 6-1. Iedereen geloofde het wel en wou de kleedkamer opzoeken en de kantine in. Toch maakte zij er nog 6-2 van maar dat is enkel voor de statistieken.

Supporter van de week: Elaine, die op tijd was (moet even vermeld worden)

Patrick niet in de kantine bleef hangen?
Roel W wel mensen had geregeld om mee te doen maar hij niet wist wie?
Kees op zoek ging naar het been van de tegenstander om de 3e penalty te versieren?
Wouter de rol van trainer op zich nam?
Nick van den Brand rechtstreeks van een feest vandaan kwam en dus niet had geslapen?
Tim de eerste helft vlagde en de tweede niet inviel?
Nicky een elleboog vol in zijn rib kreeg?
Krol geen eigen goal maakte?
Rick het heerlijk vind zich lekker aan te stellen in het veld?
Joep van tevoren al had meegedaan met het 2e?
Michael een opvallende rol had?
Rob niet in de wieg is gelegd voor American Football?
Roel F het ook maar probeerde vanaf de middellijn maar iets minder succesvol was?
Rowan eindelijk weer eens een verslagje maakt?
Wesley Klerkx ongeveer 3 minuten mee deed voor hij geblesseerd uitviel?
Randy van den Heuvel meer goals maakte als in de afgelopen 15 jaar?
Jules van den Elshout geen warming-up deed omdat dat van Joep niet hoefde?
Daan Dekkers voortaan in de spits gaat voetballen in plaats van keepen?
Thomas Fitters eerst mee wilde doen maar het na 2 minuten op de bank voor gezien hield?
Stan Liefting elke week kaler lijkt te worden?
Tom Verharen na 40 minuten ook wel mee wou doen en ook maar aansloot?