" 't derde verliest van GVV JO10-1 "

RKDVC JO10-3
GVV JO10-1
05-10-2019
2 - 10

Op een vroege zaterdagochtend mochten we starten tegen GVV JO10-1. We waren allen op tijd op het veld en we hadden een prima warming - up. Al snel bleek dat onze tegenstanders iets meer pap en boterhammen hadden gegeten omdat ze wel wat groter waren dan onze jongens.
We starten de wedstrijd goed en Maarten had prima de opstelling besproken. We waren fel en wilde graag de bal hebben. Het waren Finn en Tim die scoorden waardoor we in de eerste helft op gelijke stand uit kwamen. Steven had tijdens de eerste helft een aantal cruciale reddingen moeten doen en het verdedigende blok met Ilkay, Max en Koen daarvoor stond als een huis en werd aanvallend ondersteund door Sem en Siem.
In de eerste helft gingen de twee teams gelijk op. De tweede helft verliep helaas anders. Onze tegenstanders waren net iets feller dan wij en wij vergaten te verdedigen, hierdoor kregen we snel doelpunten tegen.
Wij zijn trots op hoe jullie de eerste competitiewedstrijden hebben doorlopen! Het is mooi om te zien dat jullie ondanks deze eerste competitie nederlaag positief tegen elkaar blijven en elkaar binnen het veld aanmoedigen en helpen. Van deze wedstrijd kunnen we weer leren voor de volgende keer. Ook weer alle ouders bedankt voor het aanmoedigen!

Jullie trotse leiders Sidney & Maarten.
 

Verslagen

Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven