AJAX KLIMT OMHOOG NA OVERWINNING OP STERK ALMERE CYTI 6-3

Almere City (RKDVC)
AJAX (RKDVC)
19-10-2019
10:15

Ajax ontmoette Almere City dat onderin staat maar niets wees erop dat dit een makkelijke wedstrijd zou worden , want Almere gaf goed tegenpartij en de Ajaxieden met Embre als aanvoerder en Sam in de goal moesten attent blijven Milan en Bas verdedigde sterk , Ridwan en Cas beheerste het middenveld en Jad en Mathijs moesten voor het gevaar voorin zorgen .De aanvallers van Almere zorgden echter ook voor gevaar dus het was op letten geblazen . Na 9 minuten was het Jad die na goed doorgaan de 1-0 binnenschoot Almere echter gaf niet op en Sam moest naar de uiterste hoek om de gelijkmaker te voorkomen ,Na 15 minuten kwam Ajax op 2-0 na een mooie pass van Ridwan op Jad die schitterend afrondde , Maar Almere was niet van plan om zich bij een nederlaag neer te leggen en kwam verdiend terug naar 2-1. Het was die uit een moeilijke hoek de 3-1 binnenschoot . wie echter dacht dat Almere zich bij een nederlaag neer zou leggen kwam bedrogen uit want pal voor rust werd de Ajax verdediging knap uitgespeeld en lag de 2-3 in het netje .Ajax was gewaarschuwd en na een peptalk in de rust herpakte de Ajaxieden hun wedstrijd ,Het was de onverzettelijke Jad die het voorbeeld gaf en 10 minuten na de rust de 4-2 binnen schoot .Almere bleef maar komen en de uitstekende Ajax verdedigers Milan en Bas moesten beste beentje voorzetten om de Almere spelers het scoren te beletten .Toch kwam Almere dichterbij nadat de sterk keepende Sam de bal niet meer tegen kon houden na een onhoudbaar schot die in de uiterste hoek verdween 4-3 een minuut later was het echter alweer 5-3 nadat Cas een mooie bal gaf op Jad die hier wel raad mee wist klasse jongens . Terwijl Almere het niet opgaf kwam Ajax met nog 2 minuten te gaan op 6-3 . Almere hoeft echter niet te wanhopen want dat het kan voetballen heeft het wel laten zien Almere verdiend dan ook een groot compliment . Ajax jullie hebben laten zien dat jullie goed kunnen voetballen en mogen trots zijn op dit resultaat tegen een goede tegenstander klasse Ajax (MAN VAN DE WEDSTRIJD WAS BAS VAN MENSVOORT DIE LIET ZIEN DAT HIJ WEL DEGELIJK GOED KAN VOETBALLEN ,KLASSE BAS) jullie tevreden trotse en optimistische leiders Harry en Jan