RKDVC JO19-1
26-10-2019
6 - 0

Scheidsrechter:   A.W.M. (André) Derksen
Vandaag stond de uitwedstrijd in en tegen Geldrop op het programma. Een tegenstander waar wat te halen valt, gezien de stand. Zij hebben ook nog niet zoveel punten: 4. We moesten dus scherp zijn vandaag. Na 1 minuut spelen was er echter al een kans voor de groen-witten. Een lange bal kon niet onderschept worden waardoor de spits een doelpoging kon wagen. Gelukkig voor ons over. We leken nog wat zoekende en kwamen eigenlijk niet echt over de middellijn. In de 18de minuut werd er slecht gecommuniceerd achterin waar de spits van Geldrop van profiteerde: 1-0. Het was allemaal los zand, dat waar we juist één geheel moeten zijn. Daar ligt onze kracht. Het werd in de 40ste minuut ook 2-0. Het enige wat wij er tegenover konden stellen in de 1e helft was een ongevaarlijk schotje met links van Bart, buiten de 16. De tweede helft begon goed, we zochten meteen de aanval. Helaas duurde dit niet lang want de 3-0 lag in de 53ste minuut binnen na een mooi afstandsschot van Geldrop (hij kreeg ook wel alle tijd om aan te leggen). Zij konden hierna uitlopen naar 6-0 zonder dat wij echt gevaarlijk werden. Rody was nog het dichts bij toen hij de bal veroverde in de opbouw en zelf maar aanlegde voor het schot maar het net niet wist te vinden. Snel vergeten deze wedstrijd, onthoud alleen dat er veel ging vandaag zoals hoe het niet moet. Op naar volgende week, tegen Achilles'29. Succes!

Opstelling:
Remco, Jasper (Sam V/71), Tom, Pascal, Bram D, Menno (Rody/45), Liam (Pim/45), Bart, Tijmen, Robbin, Sam E

Remco de vorm van de eerste wedstrijden een klein beetje kwijt lijkt te raken?
Bram D het niet leek te hebben vandaag?
Pim S hands maakte in de 16?
Tom last had van zijn enkel?
Pascal zijn boete al heeft betaald?
Bram H afwezig was?
Ricardo nog niet mocht voetballen?
Tomas een weekend weg is met zijn vriendin?
Liam niet kon brengen wat hij normaal kan?
Rody toch wél meedoet?
Sam V het verschil ook niet kon maken?
Willem de waterzakdrager is?
Menno aangaf nog last te hebben van zijn enkel?
Jasper een zware week achter de rug heeft?
Tijmen zich afvroeg of die boetes ter plekke verzonnen werden?
Bart denkt dat hij de bal net zoals Marco van Basten over de keeper kan volleren maar hij een vuurpijl de lucht in schoot?