Martelgang voor The A team zet door op Brabantse bodem

RKDVC JO19-4
OJC ROSMALEN JO19-6
26-10-2019
3 - 3

Scheidsrechter:   MAC (Mark) Pulles… (+1)
26 oktober 2019
RKDVC JO19-4 OJC Rosmalen JO19-6
Uitslag 3-3

Martelgang voor The A team zet door op Brabantse bodem

Vorige week in het prachtige Spaanse dorp Polop was er een excursie naar een kerkhof in een oud kasteel boven op een berg. Daar werd de martelgang van Christus naar het kruis uitgebeeld in ornamenten langs de klim naar de top. Het was was voor de mannen een mooie geestverruimende ervaring.

Na het zware trainingskamp van vorige week waarin onze jongens zwaar gegeseld zijn. Was het planning vandaag om de tegenstander over de knie te leggen en ze een figuurlijk pak op de billen gegeven.
De gasten uit Den Bosch dachten daar echter anders over. Helaas.

Om maar eens en paar superlatieven van de Letter B er aan te wagen: , bruut, buitengewoon en boeiend zijn woorden die slechts voor een klein deel de eigen martelgang van THE A team van vandaag omschrijven. Het staat natuurlijk niet in vergelijk met het dragen van een kruis en een doornkroon. Het was erger.
Kans op kans op kans. Het lijkt een herhaling van het verslag van een paar weken geleden, maar het beschrijft exact wat er gaande was vandaag.
Puppy, Polanski, maar vooral Matsu Matsu, was vandaag koning van de gemiste kansen. Zeker 6 op zijn persoonlijke teller.
Asaad, gescout door de A2, werd node gemist.
Letterlijk 3 halve kansen werden over 90 minuten weggeven. Allen raak.
Na iedere treffer van oost denbosch richtte ons A team zich weer op zoals Christus zich iedere keer weer wist op te richten.
Uiteindelijk wisten onze boys op pure wilskracht en vooral ook de gouwe hand in wisselen van coach El Jefe toch nog een punt uit het vuur te slepen.

Dank ook nog aan de scheidsrechter Mark P. Van de RKDVC selectie die wél een foutloze wedstrijd wist te spelen. En ons oa terechte penalty toekende in de laatste minuut.

Wally Waldorf
 

Verslagen

Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven