Gelijkspel geeft verhoudingen goed weer.

RKDVC 1
ODC 1
03-11-2019
1 - 1

Scheidsrechter:   C.G.J.M. (John) van der Heijden
Vanaf de aftrap was snel duidelijk dat de beide partijen zeer aan elkaar waren gewaagd. Zowel RKDVC als de gasten uit Boxtel zochten de aanval. De eerste doelmogelijkheid, al in de eerste minuut, was voor ODC. Hierna bouwde een licht veldoverwicht op. Dit veldoverwicht leverde enkele doelmogelijkheden op maar leidde niet tot een score. Na dit veldoverwicht waren het de spelers van ODC die licht in het voordeel waren. In de 23ste minuut leidde dit tot een strafschopsituatie. Nadat Joep van de Meijden de bal over links het strafschopgebied in bracht toucheerde Bas Verhoeven zeer onfortuinlijk de bal met zijn arm. De goed leidende scheidsrechter besloot tot een penalty voor de Boxtelnaren. Deze buitenkans werd onberispelijk binnen geschoten door Sjoerd van Lokven, 0-1.
Vanaf de aftrap zocht RKDVC in de tweede helft direct de aanval. In de 46ste minuut kreeg Tugsad Kali de bal fraai in de diepte aangespeeld. In zijn ooghoek zag hij dat thomas Fitters geheel was vrijgelaten en legde de bal op maat op het af. Thomas rondde hierna goed af en zorgde zo voor de 1-1. Ook hierna zochten beide ploegen de aanval. Over en weer deden zich gevaarlijke situaties voor het doel. Zowel ODC als ook RKDVC was een aantal malen dicht bij de treffer. In de slotfase was RKDVc nog het dichtst bij de overwinning. In de 84ste minuut voorzag Damian van Bijnen met een fraaie voorzet Yannick van Zutphen van een kopkans. Helaas spatte de bal via de lat uit het doel. Twee minuten later was het Ramon Kok dicht bij een treffer. Uit een hoekschop zag hij zijn kopbal rakelings over het Boxtelse doel verdwijnen. Hierdoor bleef het gelijkspel in stand. Op zich hadden beide ploegen vrede met de puntendeling.

Opstelling:            Jordan Levy, Giel Brandts, Bas Verhoeven, Roy Lamers, Yannick van Zutphen, Maurice Adegeest, Rick van Woerkom (Damian van Bijnen 74ste), Steven ten Cate, Thomas Fitters (Ramon Kok 60ste), Nick van de Laar, Tugsad Kali (Ray Kivits 65ste)
Scoreverloop:        0 - 1 Sjoerd van Lokven 23ste min.
                                 1 - 1 Thomas Fitters 46ste min.
Toeschouwers:       250
 

Verslagen

Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven