RKDVC 3 verliest geflatteerd van Gilze 2

Gilze 2
RKDVC 3
03-11-2019
5 - 1

Scheidsrechter:   Afgeschermd
RKDVC 3 verliest weer en zakt dieper weg op de ranglijst. Op het mooie sportpark van v.v. Gilze werd met 5-1 verloren. Geflatteerde cijfers, dat wel. Want gooi er maar eens een paar clichés en understatements tegen aan en je komt al snel tot de conclusie dat 5-1 geen reëel beeld was van de wedstrijd.
Grote kansen gemist, paal, lat, kruising, onterecht afgekeurd doelpunt, onterecht goedgekeurd doelpunt, gemiste penalty, mooiste doelpunt van de dag, goed voetbal, slecht verdedigen, struikelpartijen, gele kaart, sportieve wedstrijd, snel genomen vrije trappen, gevaarlijke corners, keeper hinderen, scherpe counters, goed keeperswerk, snelle spits, een echte nr. 10, buitenspel, goeie doelpunten.
Het zat er allemaal in. Nu zou je zeggen, ja dat is toch normaal in een voetbalwedstrijd. En dat is ook zo. Maar als je naar de eindstand kijkt dan behoeft het verder geen uitleg wie die kansen nou miste, wiens doelpunt is afgekeurd, wie de penalty miste, wie uitgleed, wie slecht verdedigde, wiens nr. 10 goed was, wie de paal en de lat raakte en wie tussen de palen raak schoot, wie de keeper zogenaamd gehinderd had zodat het doelpunt werd afgekeurd, voor wie er in buitenspelpositie toch een doelpunt werd goedgekeurd. Inderdaad, het geluk zat RKDVC niet mee, en Gilze profiteerde optimaal. En dus wonnen ze ook verdiend, al dan niet geflatteerd. Het mooiste doelpunt van de dag kwam wel op naam van RKDVC. Onze snelle spits Dennis schoot met links schitterend in de kruising en scoorde daarmee het enigste doelpunt voor de bezoekende ploeg. Komende zondag de derby in en tegen Baardwijk. Hopelijk staat het vizier dan bij meerdere op scherp.
 

Verslagen

Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven