TSV Gudok JO13-1
09-11-2019
2 - 0

Scheidsrechter:   Afgeschermd… (+1)
In de Drunense kuip trad de JO13-1 vandaag aan tegen het Tilburgse Gudok. Beide ploegen verkeren in de middenmoot van deze hoofdklasse competitie en de winnaar zou goede zaken doen op de standenlijst.
Voorafgaand aan de wedstrijd werden de spelers verrast met nieuwe tenues gesponsord door Dave van Halder Montage- en Interieurbouw. Dank voor de fraaie broeken, inloopshirts en wedstrijdshirts Dave en Carolien !
In het splinternieuw liet DVC zien dat het goede spel van vorige week geen toeval was. Met verzorgd voetbal werd Gudok onder druk gezet en was het wachten op de openingstreffer. Ondanks een aantal fraaie aanvallen en bijbehorende kansen, hield de keeper van Gudok zijn doel lang schoon. Een schot in de korte hoek door Yanto was ook hem vlak voor rust te machtig.
In de 2e helft probeerde Gudok de bakens te verzetten. DVC kwam onder druk te staan en een aantal keren moest keeper Rick zijn klasse tonen om het doel schoon te houden. Ondertussen kreeg DVC aan de andere kant ook de nodige kansen om de wedstrijd in het slot te gooien. Een paar fraaie acties van de sterk spelende Rens aan de rechterkant stierven helaas in schoonheid. DVC en de trouwe supporters moesten tot 5 minuten voor tijd wachten voordat de wedstrijd echt op slot ging. Een afgeslagen bal werd door Rens op waarde geschat en subtiel achter de goed keepende doelman van Gudok geplaatst. DVC is daardoor opgerukt naar een gedeelde 2e plaats in de competitie. Volgende week thuis tegen Dongen moet deze toppositie weer verdedigd worden.