RKDVC JO10-3
09-11-2019
5-3

Op zaterdagochtend 9 november mochten we weer aantreden in Den Bosch. Het parkeerprobleem bij BLC was de eerste psychische tik. De auto's moesten ver weg geparkeerd worden en moesten we een stuk lopen naar BLC.
Ilkay mocht de warming up leiden en hij deed dat prima. Zoals altijd startte we weer met drie verdedigers/middenvelders(Koen, Max en Ilkay) en 2 aanvallers(Siem, Sem, Tim en Finn). Steven verdedigde weer het doel de eerste helft en deed dit wederom met verve. Een aantal harde schoten van de tegenstanders werden vakkundig uit het doel gewerkt.
Naarmate de wedstrijd vorderde bleek duidelijk dat "tiendrie" voor de drie punten ging vandaag. Echter voor de goal bleek BLC toch wel effectiever dan onze jongens. Wij hebben toch zeker wel, en dan vooral in de tweede helft, 7 a 8 opgelegde kansen gezien voor de goal. Als deze erin hadden gezeten had BLC geen kans gehad. Wij waren voetballend beter, zowel verdedigend als op het middenveld. De volgende keer zullen we er op moeten letten dat we voor de goal de rust bewaren en naar de hoeken mikken en niet de handen van de keeper.