Ondanks verlies toch goede wedstrijd van RKDVC JO10-4

Spoordonkse Boys JO10-1
RKDVC JO10-4
16-11-2019
0-8

Na de verliespartij van vorige week mochten we vandaag op pad naar Oirschot. In Oirschot stond Spoordonkse Boys JO10-1 op ons te wachten. Spoordonkse Boys was voor de spelers en de leiders (die toch al 35 jaar voetbalervaring hebben een onbekende club). Na een mooie toeristische route door de polder, Helvoirt en Oisterwijk kwamen we een kwartier voor tijd aan in Oirschot.
Vorige week hadden we verloren. Verliezen is niet zo erg, maar de manier waarop was wel jammer. Vandaag wilde we dat anders doen. Na een kort praatje in de kleedkamer gingen we het veld op voor de warming-up. Hier zag je al dat we er zin in hadden vandaag.
Vanaf de start van de wedstrijd zat RKDVC er kort en fel op. Spoordonkse Boys kwamen moeilijk aan voetballen toe. We deden er alles aan om ze het voetballen zo lastig mogelijk te maken. In balbezit probeerden we tot aanvallen te komen. We kwamen vaak ver, maar steeds zat er een been of stuk lijf van een speler van de Spoordonkse Boys tussen. Met rust was het 3-0 voor de Spoordonkse Boys. De leiders waren tevreden over de eerste helft. Er was strijd en passie, iedereen deed zijn best en werkte hard.
Motto voor de tweede helft was, zo doorgaan.
Dat werd dan ook gedaan. RKDVC won veel duels en kwam een aantal keren bij de keeper, helaas lukte het niet om te scoren. Spoordonkse Boys lukte dat nog wel. De einduitslag werd 8-0. Spoordonkse Boys was gewoon wat beter, maar we hebben hard gewerkt en volop tegenstand geboden. Dus dan verliezen is jammer, maar niet erg.
Na de wedstrijd kregen we complimenten van de leiders en ouders van de Spoordonkse Boys. Wij waren het beste en felste team dat ze tegen hebben gekregen tot nu toe. We hebben ze niet laten voetballen.

De penalty’s werden overtuigend gewonnen met 2-4.

Dik compliment voor vandaag! Als we het elke week kunnen opbrengen om zoveel inzet te tonen, dan gaan we zeker meer wedstrijden winnen en hoeven we van niemand bang te zijn.

Volgende week spelen we om 08:45u thuis tegen FC Tilburg JO10-2.
 

Verslagen

Zoeken op de site

RKDVC

Sportlaan 10 
5151 RK Drunen
tel. 0416 -779002
Routebeschrijving
Terug naar boven